Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Διονύσια Ερμιόνης 2017: Η αγάπη για τον τόπο ξεπέρασε κάθε εμπόδιο και δυσκολία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:45:00 π.μ. |
Διονύσια Ερμιόνης 2017: Η αγάπη για τον τόπο ξεπέρασε κάθε εμπόδιο και δυσκολία
 Ο Σύλλογος Όραμα Ελπίδα της συμπατριώτισσάς μας κας. Μαριάννας Βαρδινογιάννη μαζί με την Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης και με την ευκαιρία των Διονυσίων, η Κοινοφελής Επιχείρηση του Δήμου Ερμιονίδας δημιούργησαν σταθμό εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Τα ΔΙΟΝΥΣΙΑ απέκτησαν άλλο ένα σκοπό εκτός αυτού της αναβίωσης των αγώνων.
Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η δημιουργία και επέκταση αυτής της κοινωνικής δραστηριότητας που θα δώσει ελπίδα ζωής στα πάσχοντα παιδιά.
Άμεσα εγώ έθεσα το θέμα στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου, όπου έγινε αποδεκτό το αίτημα δημιουργίας δικτύου σε όλους τους Δήμους Πελοποννήσου.
Οφείλω να ευχαριστήσω το πλήθος των εθελοντών που έγιναν δωρητές μυελού των οστών και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν για την διοργάνωση των αγώνων με άμεση μάλιστα αποκατάσταση μετα το τριήμερο εκδηλώσεων της Ερμιόνης.
Ευχαριστώ τους συμμετέχοντες και τους παρευρισκόμενους που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Για άλλη μια φορά η συνεργασία και ο δημιουργικός εθελοντισμός απέδειξαν ότι, παρ´ολο που έγιναν κι άλλες εκδηλώσεις το τριήμερο στην Ερμιόνη, η αγάπη για τον τόπο ξεπέρασε κάθε εμπόδιο και δυσκολία.
Καλό ξεκίνημα σε ένα αγώνα κοινωνικής, πολιτιστικής και ανάπτυξης της Ερμιονίδας. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ