ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Συνεχίζεται με ενδιαφέρον το 26ο Φεστιβάλ Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:00:00 π.μ. |
Συνεχίζεται με ενδιαφέρον το 26ο Φεστιβάλ Ναυπλίου
Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον το 26 Μουσικό Φεστιβάλ Ναυπλίου όπου την Κυριακή 25 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του ιστορικού Ναού Αγίου Γεωργίου και την Δευτέρα 26 στην αίθουσα της Πρώτης βουλής των Ελλήνων.

 Την Κυριακή στην πλατεία Αγίου Γεωργίου πραγματοποιήθηκε συναυλία από το σύνολο CROSSBONES and Charles Henri Vanden Broucke από το Βέλγιο.
Χθες Δευτέρα οι συμπολίτες μας Ντίνος Καλύβας και Αντρέας Ρεντούλης μας ταξίδεψαν
μουσικά και φωνητικά στην όπερα και σε αγαπημένα καντσονέτα.
Η ερμηνεία και των δύο εξαιρετική και θα αναφερθώ στον τενόρο Ντίνο Καλύβα γιατι πλέον της άψογης ερμηνείας κατέθεσε, όπως κάνει πάντα άλλωστε, μεγάλο απόθεμα ψυχής. 
Ο Αντρέας Ρεντούλης ανακαλεί στη μνήμη μου μερικά χρόνια πριν όταν περπατώντας την πόλη με τα παιδιά των σχολείων ως υπεύθυνη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΠΛΙ και φτάνοντας στην... πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα μας ξάφνιαζε και μας καθήλωνε το πιάνο που ακουγόταν από το ισόγειο του πανέμορφου νεοκλασικού της εν λόγω πλατείας. 
Μόλις πρίν λίγο τους είχα μιλήσει για το πρώτο πιάνο στην Ελλάδα που ακούστηκε στην οικία ΄Αρμανσμπεργκ και ο ήχος των πλήκτρων από τα δάκτυλα του τότε νεαρού Αντρέα Ρεντούλη επιβεβαίωνε την συνέχεια και την μουσική παιδεία σε τούτη την πόλη.

Ευχαριστούμε Αντρέα! Ευχαριστούμε Ντίνο!

Πόπη Καλκούνου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ