ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Σημαντικές προτάσεις για το χάντμπολ στο 2ο συμπόσιο προπονητών στο Τολό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:50:00 μ.μ. | |
Σημαντικές προτάσεις για το χάντμπολ στο 2ο συμπόσιο προπονητών στο Τολό
 Ολοκληρώθηκε το 2ο συμπόσιο προπονητών χάντμπολ που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 16-18 Ιουνίου στο Τολό Αργολίδας. Συνδιοργανωτές ήταν η περιφερειακή ενότητα Αργολίδος, η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και το «Danaon Cup».

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΣΥ.Π.Χ.Ε.) Δημήτρης Σκάρλος τόνισε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσο Χειβιδόπουλο για την στήριξη του στην υλοποίηση του εγχειρήματος, καθώς και τον Πρόεδρο της ΟΧΕ Κώστας Γκαντή, την Ταμία Κυριακή Μπακουλοπούλου και τον Ειδικό Γραμματέα Μπάμπη Προδρομίδη για την παρουσία τους. Ο απολογισμός του συμποσίου είναι θετικός. Το πλέον αισιόδοξο είναι ότι από τους 70 και πλέον προπονητές που συμμετείχαν οι περισσότεροι ήταν νέοι. Ο πρώτος στόχος είναι το συμπόσιο αυτό να γίνει θεσμός και να διοργανώνεται κάθε χρόνο. Επίσης ένας άλλος στόχος είναι μέσα στη χρονιά να διοργανώνονται 3-4 υψηλού επιπέδου σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα, τα οποία θα γνωρίζουν οι προπονητές από την αρχή της σεζόν. Σκοπός είναι να επακολουθήσουμε τα βήματα της υπόλοιπης Ευρώπης, όπου οι επιμορφώσεις είναι υποχρεωτικές, προκειμένου να μπορούν οι προπονητές να εκδώσουν κάρτα και να βρίσκονται στους πάγκους των ομάδων.

Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι ότι οι σύνεδροι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον, σε σημείο που ζήτησαν οι ίδιοι μία ώρα εξτρά επιμόρφωσης από τον κ. Γαργαλιάνο για να τους αναλύσει τον τρόπο που παρουσιάζεται ένα θέμα.

Έγιναν δύο στρογγυλές τράπεζες για την ανάπτυξη -που συζητήθηκαν πολύ σοβαρά θέματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους- και για τις Εθνικές κατηγορίες, από την οποία δυστυχώς απουσίαζαν αρκετοί προπονητές της Handball Premier και Α1 Γυναικών. Κατατέθηκαν σημαντικές προτάσεις, τις οποίες ο ΣΥΠΧΕ θα μεταφέρει στην ΟΧΕ. Για παράδειγμα προτάθηκε οι ομάδες που συμμετέχουν στο Final Four του Κυπέλλου να καταβάλουν ένα παράβολο συμμετοχής ως βοήθημα στην διοργανώτρια ομάδα, η οποία από την πλευρά της θα πρέπει να καλύψει όλα τα έξοδα της διοργάνωσης». Την ΑΕΚ εκπροσώπησε η προπονήτρια των ακαδημιών, Ράνια Καραγιάννη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ