ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Βράβευση του 3SIXTY στο Nαύπλιο στα 100 καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:09:00 μ.μ. |
Βράβευση του 3SIXTY στο Nαύπλιο στα 100 καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας
Την προηγούμενη Τρίτη 27 Ιουνιου σε μια λαμπερή τελετη που έγινε στην Τεχνόπολη Αθηνών στο Γκάζι, βραβεύτηκαν τα 100 καλύτερα εστιατόρια στην Ελλάδα από το θεσμό των Restaurant 100.
Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας το γεγονός ότι το εστιατόριο 3SIXTY Grill Dining από το Ναύπλιο με το νέο κρεατοφαγικό του μενού, είχε την τιμή και τη χαρά να είναι μέσα σε αυτήν την κατοστάδα, στη θέση #72, ανάμεσα σε μερικά πολύ γνωστά και επιτυχημένα εστιατόρια!
Σχετικά με τα βραβεία:

Το Restaurant100 είναι ένας νέος θεσμός βράβευσης εστιατορίων που υλοποιείται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Είναι ένας θεσμός που καινοτομεί γιατί σε αντίθεση με το συνηθισμένο καθεστώς βραβείων επιλέχτηκαν 100 διακεκριμένοι Ελληνες «foodies», όχι μόνο από το χώρο της γαστρονομίας άλλα και από τον επιχειρηματικό κόσμο και το χώρο της τέχνης, δημοσιογραφίας κ.τ.ό., και αφέθηκαν να ψηφίσουν ελεύθερα και χωρίς λίστες τα εστιατόρια που πιστεύουν πως πρέπει να απαρτίζουν την 100άδα των καλύτερων εστιατορίων στην Ελλάδα. 
Προέκυψε έτσι μια εξαιρετικά πλουραλιστική power list με τα 100 καλύτερα ελληνικά εστιατορια από τα 1200 που προτάθηκαν συνολικά!
Τη λίστα με τα ονόματα των κριτών μπορείτε να τη δείτε εδώ

Την πλήρη λίστα με τα 100 εστιατόρια μπορείτε να τη δείτε εδώ

Περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο http://www.restaurant100.gr/

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ