ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

48 αλεξίσφαιρα γιλέκα και κινητά στους θηροφύλακες της Πελ/σου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:44:00 μ.μ. |
48 αλεξίσφαιρα γιλέκα και κινητά στους θηροφύλακες της Πελ/σου
 Μετά από πρωτοβουλία της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου και της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος διατέθηκαν 48 αλεξίσφαιρα γιλέκα και ισάριθμα σύγχρονα κινητά στους θηροφύλακες που εργάζονται στην Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή Πελοποννήσου. 

Η εκδήλωση για την παράδοση των γιλέκων και των κινητών τηλεφώνων πραγματοποιήθηκε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Ιουνίου, στο πλαίσιο της αποκέντρωσης των δραστηριοτήτων της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, η οποία, ως γνωστόν, εδρεύει στην Πάτρα. Στην εκδήλωση χαιρετισμούς απηύθυναν κατά σειρά ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης Γιώργος Ρουμελιώτης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο Πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Θεόδωρος Παπαγεωργόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Γεώργιος Αραμπατζής, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, η πολιτευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δήμου Τρίπολης Θεόδωρος Καραλής.

Παρών ήταν και ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης Λάμπρος Κατσαντώνης, μαζί με τον υποδιοικητή, καθώς και ο ΔΣ και Πρόεδρος του Μεθυδρίου Γ.Αδαμόπουλος. Μετά τις ομιλίες και τις αναφορές στην προσφορά των κυνηγών, αλλά και στις δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι θηροφύλακες κατά την άσκηση των καθηκόντών τους, καθώς και στην αδιαφορία που υπάρχει από πλευράς Πολιτείας για τα θέματα ασφάλειας των θηροφυλάκων, παραδόθηκαν τα γιλέκα και τα κινητά τηλέφωνα, ενώ ο κ.Κατσαντώνης έδειξε στους θηροφύλακες πώς να φορούν τα γιλέκα. 

Να σημειώσουμε πως από ο Περιφερειάρχης ζήτησε να γίνουν προτάσεις από την Κυνηγετική Ομοσπονδία για το πρόγραμμα “Φύσις” που θα τρέξει στην επόμενη χρηματοδοτική περίοδο, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας ανακοίνωσε πως εντός των ημερών θα μπουν δεξαμενές και ποτίστρες για τα πουλιά ενώ θα φυτευτεί και βίκος. Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την εκδήλωση παράδοσης των γιλέκων στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης

Πηγή: drt915.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ