ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Αργολίδα: 63χρονος έπεσε σε φρεάτιο με λύματα αποχέτευσης στον Άγιο Δημήτριο (Μετόχι) του Δήμου Επιδαύρου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:53:00 π.μ. |
Αργολίδα: 63χρονος έπεΑργολίδα: 63χρονος έπεσε σε φρεάτιο με λύματα στον Άγιο Δημήτριο (Μετόχι) του Δήμου Επιδαύρου (βίντεο)σε σε φρεάτιο με λύματα στο χωριό Αγιος Δημήτριος (Μετόχι) του Δήμου Επιδαύρου (βίντεο)
Πολύ δύσκολες στιγμές και για αρκετές ώρες μέσα σε φρεάτιο με λύματα αποχέτευσης πέρασε ένας 63χρονος άνδρας στο χωριό Άγιος Δημήτριος (Μετόχι)  του Δήμου Επιδαύρου στην Αργολίδα, όταν έπεσε μέσα σε αυτό με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση των πυροσβεστών προκειμένου να τον απεγκλωβίσουν.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής με τους πυροσβέστες να απεγκλωβίζουν τελικώς τον άνδρα που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 63χρονος έπεσε στο φρεάτιο από νωρίς το πρωί όταν υποχώρησε τμήμα του και μόλις στις 10 τον άκουσε κάποια γειτόνισσα και ειδοποίησε την πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.
Ο 63χρονος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μεταφερθηκε στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού και ειναι καλά στην υγεία του.
Δείτε παρακάτω σε βίντεο την επιχειρηση της πυροσβεστικής και τις δηλώσεις του Διοικητή της Πυροσβεστικής Ναυπλίου Πύραρχου Βασίλη Αλεξόπουλου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ