ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Κι όμως τους έκλεβε μέσα στην Τράπεζα - Πως ένας 65χρονος Αλβανός "ξελάφρωνε" πελάτες που έκαναν ανάληψη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:27:00 π.μ. |
Κι όμως τους έκλεβε μέσα στην Τράπεζα - Πως ένας 65χρονος Αλβανός "ξελάφρωνε" πελάτες που έκαναν ανάληψη
 Σύντομη, ευτυχώς, ήταν η δράση ενός 65χρονου Αλβανού, ο οποίος έχοντας ως συνεργό μια γυναίκα έκλεβε στους Γαργαλιάνους τα χρήματα που μόλις είχαν κάνει ανάληψη οι πελάτες κι ενώ βρίσκονταν ακόμα μέσα στην τράπεζα και συγκεκριμένα στις διπλές πόρτες ασφαλείας.


Η δράση του περιορίσθηκε σε δύο θύματα και αναγνωρίσθηκε εύκολα, καθώς είχε καταγραφεί από το σύστημα παρακολούθησης της τράπεζας, ενώ εντοπίσθηκε και από το αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Στην τράπεζα
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, κατά την εκδίκαση χθες της υπόθεσης στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας, ο 65χρονος μαζί με μια μελαχρινή γυναίκα βρίσκονταν μέσα στην τράπεζα και παρακολουθούσαν ποιος κάνει ανάληψη χρημάτων.

Το πρώτο θύμα είχε σηκώσει από το ταμείο της τράπεζας 400 ευρώ. Όταν μπήκε στην πόρτα ασφαλείας για να βγει από την τράπεζα, ο 65χρονος κατηγορούμενος έτρεξε και μπήκε μαζί του. Εκεί, όπως είπε, άρχισε να τον ακουμπάει έντονα, δήθεν τυχαία, αλλά όταν βγήκε από την τράπεζα είδε ότι τα χρήματα έλειπαν από την αριστερή του τσέπη.

Ο δεύτερος μάρτυρας είχε κάνει ανάληψη 1.200 ευρώ. Στις διπλές πόρτας ασφαλείας της τράπεζας μπήκε και το ζευγάρι μαζί του, αλλά, όπως είπε, δεν κατάλαβε κάτι. Όταν όμως πήγε σπίτι, διαπίστωσε ότι στην τσέπη του είχε μόνο 50 ευρώ και τα άλλα 1.150 είχαν κάνει φτερά.

Αρνήθηκε

Στην απολογία του ο 65χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες. Είπε ότι πράγματι ήταν στην τράπεζα, αλλά προκειμένου να βγάλει χρήματα από την κάρτα που του είχε παραχωρήσει η εν διαστάσει σύζυγός του για να βάλει βενζίνη, καθότι στους Γαργαλιάνους βρέθηκε για δουλειά.

Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του δεν έγιναν πιστευτοί, καθότι οι πράξεις του είχαν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα της τράπεζας, ενώ είχαν δει και τις πινακίδες του αυτοκινήτου που χρησιμοποίησε φεύγοντας από εκεί.

Τελικά, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε σε κάθειρξη 7 ετών, με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη, ενώ επέστρεψε στις φυλακές Ναυπλίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ