Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 85 θέσεις ταξιθετών στην Επίδαυρο - Θα ληφθεί υπόψη και η εντοπιότητα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:56:00 π.μ. | |
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 85 θέσεις ταξιθετών στην Επίδαυρο - Θα ληφθεί υπόψη και η εντοπιότητα
 Με νέο προσωπικό θα ενισχυθεί η εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α.Ε», προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της ταξιθεσίας στην Επίδαυρο.

Προς αυτή τη κατεύθυνση καλεί όσους έχουν τα προσόντα ή μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως ταξιθέτες και ελεγκτές εισόδου στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά την καλλιτεχνική περίοδο 2017 να υποβάλουν σχετική αίτηση για την κάλυψη έως και 85 θέσεων ταξιθετών και ελεγκτών εισόδου στον χώρο του Αρχαίου Θεάτρου της Επιδαύρου καθώς και του Θεάτρου της Μικρής Επιδαύρου. Η προσφορά των ανωτέρω υπηρεσιών αφορά τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του έτους 2017.

Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καλή γνώση χρήσης Η/Υ (WINDOWS XP, MS OFFICE, INTERNET), καλή γνώση αγγλικών, επίπεδο Β2, (επιθυμητή 2η ξένη γλώσσα), άριστη επικοινωνία στην εξυπηρέτηση του κοινού, υπευθυνότητα, ενδιαφέρον για τον χώρο του πολιτισμού, δυνατότητα απασχόλησης σε βάρδιες. Η εμπειρία σε αντίστοιχη θέση είναι επιθυμητή.

Για την επιλογή θα ληφθεί υπόψη και η εντοπιότητα των υποψηφίων δεδομένου ότι η «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α.Ε.» δεν καλύπτει έξοδα μεταφοράς, διατροφής και διαμονής των προσληφθησομένων. Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε (στη διεύθυνση: www.greekfestival.gr). Η περίοδος υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται την Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2017 και ώρα 15:00.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ