ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Νοσοκομείο Ναυπλίου για την σχεδιαζόμενη υποβάθμιση του (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:22:00 π.μ. | |
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Νοσοκομείο Ναυπλίου για την σχεδιαζόμενη υποβάθμιση του (βίντεο)
 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την σχεδιαζόμενη υποβάθμιση της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου διοργάνωσε το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ναυπλίου σήμερα Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017.

Οι εργαζόμενοι ειναι αντίθετοι στην μεθόδευση μετεγκατάστασης των υπηρεσιών του ΠΕΔΥ στο κτιριακό συγκρότημα του Νοσοκομείου και κάνουν λόγο για υποβάθμιση του Νοσοκομείου σε Κέντρο Υγείας.
Στην συγκέντρωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων κ Κωστόπουλος, η αντιπρόεδρος Ι. Σαλεσιώτη, ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χ. Γραμματικόπουλος, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Π. Κοκκινόπουλος, ο εκπρόσωπος από την αντιπολιτευση του  Δήμου Επιδαύρου Β. Μπιμπής, ο πρόεδρος των Πολιτικών Συνταξιούχων Αργολίδας Σ. Διδασκάλου και εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ.
Όλοι τόνισαν την αντίθεσή τους στην σχεδιαζόμενη μετατροπή του Νοσοκομείου Ναυπλίου σε μονάδα πρωτοβάθμιας υγείας και την μεγάλη σημασία που έχει για την ευρύτερη περιοχή η συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του και βέβαια την ανάγκη αναβάθμισης των υπηρεσιών που παρέχει.
Επίσης στην διαμαρτυρία παρεβρέθηκαν, ο περιφερειακός σύμβουλος Γ. Γαβρήλος, από το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Π. Μπούκουρης, οι αντιδήμαρχοι Σ. Γαβρήλος και Γ. Καχριμάνης, Δ.Μπακέας, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι της Λαϊκής Ενότητας Αργολίδας και της Λαϊκής Συσπείρωσης, ενεργοί πολίτες, συνταξιούχοι και απλός κόσμος.
Κλείνοντας την διαμαρτυρία οι εκπρόσωποι των εργαζομένων του Νοσοκομείου έδωσαν ραντεβού σε νέα κλιμακούμενη διαμαρτυρία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ