Δείτε ζωντανά 9 με 11 την εκπομπή "Μαζί" με την Αλεξία Δρίτσα και τον Βασίλη ζώη

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Γ. Μανιάτης: Άμεση αποκατάσταση ζημιών στη Λέσβο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:45:00 μ.μ. | |
Γ. Μανιάτης: Άμεση αποκατάσταση ζημιών στη Λέσβο
Ο υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για Ενέργεια, Περιβάλλον, Υποδομές, Γ. Μανιάτης, κατά την επίσκεψη του κλιμακίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη Λέσβο, με τη συμμετοχή του Γραμματέα Τ. Υποδομών του ΠΑΣΟΚ Γ. Οικονομίδη και στελεχών της Νομαρχιακής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη Λέσβο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Οι ζημιές στο χωριό Βρίσα είναι τεράστιες. Πρόκειται ουσιαστικά για ολοκληρωτική καταστροφή των λιθόκτιστων κτιρίων ενός παραδοσιακού αρχιτεκτονικού συνόλου που πρέπει το συντομότερο δυνατόν μέσα από κίνητρα προς τους κατοίκους να επανέλθει στην προηγούμενη κατάσταση. 
Εκτός από τις δράσεις που έχουν ήδη ανακοινωθεί, απαιτείται να υπάρξει αναστολή πληρωμής του ΕΝΦΙΑ μέχρι την πλήρη αποκατάσταση των κτιρίων, αναστολή των φορολογικών υποχρεώσεων και υποχρεώσεων προς ΔΕΗ για τουλάχιστον 6 μήνες στους επαγγελματίες και τα νοικοκυριά της πληγείσας περιοχής κι επιπλέον ταχύτατη έκδοση των αναγκαίων Υπουργικών Αποφάσεων για την αποζημίωση των κατοίκων.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη με ενέργειές της στην Κοινωνία και τη Βουλή θα στηρίξει όλες τις προσπάθειες για το ταχύτερο δυνατόν ξεπέρασμα της μεγάλης καταστροφής που βρήκε τους οικισμούς του νησιού.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ