ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Ανδριανός σε Υπουργό Υγείας: Η υποβάθμιση της Ν.Μ. Ναυπλίου σε Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου θα δημιουργήσει σημαντικότατα προβλήματα στις υπηρεσίες υγείας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:08:00 μ.μ. | |
Ανδριανός σε Υπουργό Υγείας: Η υποβάθμιση της Ν.Μ. Ναυπλίου σε Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου θα δημιουργήσει σημαντικότατα προβλήματα στις υπηρεσίες υγείας
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, κατέθεσε σήμερα στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κ. Α. Ξανθό με θέμα τα σημαντικότατα προβλήματα που θα δημιουργήσει η σχεδιαζόμενη υποβάθμιση της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας σε Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου στους πολίτες και τους πολυάριθμους επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

“Σε συνέχεια των προηγούμενων σχετικών Ερωτήσεων που είχα καταθέσει, επανέρχομαι στο επιτακτικό ζήτημα της διασφάλισης της απρόσκοπτης λειτουργίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας, μετά την καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων ότι οι επικεφαλής της 6ης ΥΠΕ ανακοίνωσαν τον σχεδιασμό για υποβάθμισή της σε Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου.

Δεδομένου ότι μια τέτοια εξέλιξη συνεπάγεται σημαντικότατα προβλήματα στις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στους πολίτες και τους πολυάριθμους επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

Αν υπάρχει όντως σχεδιασμός για την υποβάθμιση της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας σε Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ