ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Αθλητικές ειδήσεις απ΄ όλη την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:09:00 π.μ. |
Αθλητικές ειδήσεις απ΄ όλη την Πελοπόννησο
  Η εθνική ομάδα βόλει των παγκορασίδων, βρίσκεται στη Σκάλα Λακωνίαςγια προετοιμασία εν’ όψει Ευρωπαικού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί από 21 έως 29 Ιουλίου, στη Βουλγαρία. Η εθνική ομάδα βόλει των παγκορασίδων θα βρίσκεται στη Σκάλα μέχρι τις 18 Ιουλίου.

* Μετά τις ιατρικές και τις εργομετρικές εξετάσεις, οι παίκτες του Αστέρα θα ξεκινήσουν τις διπλές προπονήσεις. Μετά το κλείσιμο του φιλικού αγώνα με τον Παναιτωλικό, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανακοίνωσε φιλικό παιχνίδι με τον Αστέρα, στις 19 Ιουλίου, στο Φάληρο. Το φιλικό θα αρχίσει στις 9 το βράδυ. Στις 24 Ιουλίου, ο Αστέρας θα βρεθεί στην Αυστρία για προετοιμασία και φιλικά παιχνίδια. Κάτι νεότερο απ’ το μετεγγραφικό μέτωπο δεν υπάρχει. Γίνονται πολλές διαπραγματεύσεις και σε πολλά μέτωπα, ωστόσο, κάτι ανακοινώσιμο δεν υπάρχει μέχρι σήμερα.

* Τον Τόλη Τερζή περιμένουν στην Σπάρτη αύριο για να ξεκινήσει να υλοποιείται ο σχεδιασμός της νέας Σπάρτης. Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρει ο Flynews της Σπάρτης. Η Λακωνική ομάδα έχει ωστόσο, να λύσει πολλά θέματα. Υπάρχει το ζήτημα της αδειοδότησης, υπάρχουν τα θέματα των προσφυγών, υπάρχει το ζήτημα με τις ανανεώσεις, υπάρχουν θέματα με την στελέχωση του τεχνικού επιτελείου. Συγχρόνως, πρέπει να γίνουν μετεγγραφές, πρέπει να σχεδιαστεί η προετοιμασία, τα φιλικά, τα εισιτήρια διαρκείας και ένα σωρό άλλα πράγματα.

* Στον όρμο του Οιτύλου Μάνης, θα διεξαχθεί 1ος διεθνής αγώνας ανοιχτής θάλασσας, την Κυριακή που μας έρχεται. Θα λάβουν μέρος αθλητές από 20 χώρες. Με τον αγώνα του Οιτύλου, θα συνδυασθεί ο τουρισμός, η φύση και ο αθλητισμός.


* Το Μεσογειακό Κύπελλο Ελεύθερης Κατάδυσης θα γίνει για 7η χρονιά στην Καλαμάτα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στον Μεσσηνιακό Κόλπο απ’ την Κυριακή έως τις 15 Ιουλίου. Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ελεύθερης Κατάδυσης, ενώ τους στηρίζει ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας. Θα λάβουν μέρος 40 με 50 αθλητές από 15 χώρες.

* Εταιρείες διοργάνωσης υπαίθριων δράσεων και η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας, οργανώνουν στην Σπάρτη, το Σαββατοκύριακο, 1 και 2 Ιουλίου, αγώνες ΜΤΒ RACES XCO-CATEGORY C2 +C3 UCI. Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, της ΕΟΠ και του Τμήματος Διαχείρισης και Οργάνωσης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Είναι αγώνες που έχουν ενταχθεί στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και θα διεξαχθούν σε διάφορες κατηγορίες. Οι αγώνες αποτελούν κριτήριο για επιλογή αθλητών για στελέχωση των Εθνικών Ομάδων Ορεινής Ποδηλασίας. Οι αγώνες θα γίνουν στην περιοχή Ποταμιά Ταυγέτου. Παράλληλα, θα διεξαχθούν και διασυλλογικοί αγώνες ορεινής ποδηλασίας απ’ τον Σπαρτιατικό.

* Σκοπευτικοί αγώνες θα γίνουν απ’ το πρωί της Κυριακής, στο σκοπευτήριο της Σελλασίας Λακωνίας.

* Ποδηλατοδρομία θα γίνει στο Πλατύ Μεσσηνίας, στις 7 το απόγευμα της Κυριακής.

* Σε εξέλιξη είναι στο Ναύπλιο το αθλητικό καμπ της περιοχής.

* Ο 5ος Κλεώναιος Αγώνας θα γίνει το Σάββατο, 1η του νέου μήνα. Πρόκειται για λαικό αγώνα δρόμου απ’ τις Αρχαίας Κλεωνές μέχρι τη Νεμέα. Θα γίνουν αγώνες 10 και 2 χλμ. Τους αγώνες οργανώνει ένας τοπικός σύλλογος.

* Ο Δήμος Δυτικής Μάνης και ο Αθλητικός Σύλλογος Ακαδημία Μάνης, οργανώνουν τον 7ο δρόμο Δυτικής Μάνης και τον 4ο κολυμβητικό αγώνα, το Σάββατο που μας έρχεται. Θα γίνουν αγώνες σε διάφορες αποστάσεις και θα αρχίσουν στις 6 το απόγευμα. Όλα αυτά θα διεξαχθούν στην παραλία Στούπας Μεσσηνίας.

* Το 3ο Γκραν Πρι στίβου θα γίνει το Σάββατο στην Πάτρα. Πρόκειται για αγώνες απ’ την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β. Πελοποννήσου και τον κεντρικό ΣΕΓΑΣ. Θα ξεκινήσουν στις 5 το απόγευμα και αποτελούν κριτήριο για τα όρια.

* Σε εξέλιξη βρίσκεται το μπάσκετ καμπ της Σπάρτης. Θα ολοκληρωθεί στις 9 Ιουλίου.

* Η Λέσχη Αυτοκινήτου Σπάρτης, διοργανώνει την Κυριακή, 2 του μήνα, χωμάτινο ράλυ σε χωμάτινη διαδρομή στην περιοχή Καρυές Λακωνίας. Τον αγώνα στηρίζει ο Δήμος της Σπάρτης.

* Στις 2 Ιουλίου θα γίνει η γ.σ. της Ερμιονίδας στο ποδόσφαιρο.

* Οι ποδοσφαιρικές ομάδες των Ακαδημιών της ΑΕΚ, θα βρεθούν το καλοκαίρι στο Λεωνίδιο για προετοιμασία.

* Φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους βετεράνους του Παναιγιαλείου και της Μπαρτσελόνα θα γίνει το Σάββατο στο Αίγιο. Ο αγώνας ποδοσφαίρου θα αρχίσει στις 9 το βράδυ και θα μεταδοθεί απ’ την ΕΡΤ. Γίνεται για τα 90 χρόνια του Παναιγιαλείου και για τις ανάγκες του Χαμόγελου του Παιδιού. Θα υπάρξουν ουκ ολίγες βραβεύσεις και πολλές εκπλήξεις. θα τιμηθεί και η ΕΡΤ για την συμβολή της στον αθλητισμό, τον πολιτισμό και στην κοινωνία.

* Στην τελική ευθεία για τις αρχαιρεσίες στην ΕΠΣ Κορινθίας.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς
Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ