ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Π.Ταχτσίδης: Αν δεν παραιτηθούν θα ιδρύσουμε τον "Πανναυπλιακό Ηρακλή Πρόνοιας" και θα προχωρήσουμε (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:15:00 μ.μ. | | |
Π.Ταχτσίδης: Αν δεν παραιτηθούν θα ιδρύσουμε τον "Πανναυπλιακό Ηρακλή Πρόνοιας" και θα προχωρήσουμε
 Διορία τριών ήμερων να παραδώσει την διοίκηση του Παννναυπλιακού το τωρινό Διοικητικό Συμβούλιο έδωσε η λαϊκή συνέλευση των φίλων της ομάδας που συγκεντρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου παρουσία του Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Στην αίθουσα υπό την προεδρία του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων Παναγιώτη Μπούκουρη και την συμμετοχή του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ανέπτυξε το όραμα του για την ομάδα της πόλης που γεννήθηκε, καταχειροκροτούμενος από τους φίλους του Πανναυπλιακού.
Όπως ανέφερε ο διεθνής ποδοσφαιριστής, δίνεται στη παρούσα διοίκηση η προθεσμία τριών ημερών για να παρατηθεί αλλιώς υπάρχει η λύση της επανίδρυσης της ιστορικής ομάδας  ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ.
Στο τραπέζι έπεσε και η πρόταση της συνένωσης με τον Διοβουνιώτη ώστε η ομάδα να μην χρειαστεί να ξεκινήσει από τη Β τοπική κατηγορία.
Η ιδέα της επανίδρυσης του ιστορικού σωματείου ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ βρήκε πολλούς σύμφωνους και με συγκίνηση χειροκρότησαν τον Παναγιώτη Ταχτσίδη για την πρωτοβουλία αυτή που ξύπνησε μνήμες της ένδοξης ιστορίας της.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κλείνοντας επισήμανε την πραγματικά μοναδική ευκαιρία που δίνεται στην πόλη και τον Πανναυπλιακό να έχει στο τιμόνι του ένα διεθνώς καταξιωμένο ποδοσφαιριστή που είναι γέννημα θρέμμα της Πρόνοιας, αγαπάει την ομάδα και είναι αποφασισμένος να την φτάσει εκεί που της αξίζει.         
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ