ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Πολυτελής "Νότιος άνεμος" με κατάρτια στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:52:00 μ.μ. |
Πολυτελής "Νότιος άνεμος" με κατάρτια στο Ναύπλιο (βίντεο)
Το πολυτελή ιστιοφόρο "Yacht South wind of", με σημαία Μάλτας βρίσκεται αρόδο ανοιχτά απο το λιμάνι της πόλης του Ναυπλίου σήμερα Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017.

Το σκάφος Sail yacht "Southwind of" κατασκευάστηκε από την Jongert στην Ολλανδία στο ναυπηγείο Medemblik και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της το 1999 και επισκευάστηκε πάλι το 2004. Παλαιότερα ονομαζόταν St. Jean. 
Η εσωτερική διαρρύθμιση της Southwind έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί άνετα μέχρι και 8 άτομα σε 4 καμπίνες, περιλαμβάνει μια κύρια σουίτα, μια διπλή καμπίνα και δύο μονές καμπίνες. Είναι επίσης σε θέση να μεταφέρει μέχρι και 5 άτομα πλήρωμα για να εξασφαλίσει μια πολυτελή εμπειρία.
Το Southwind διαθέτει μεταλλικό κύτος μετατόπισης και αλουμινένια υπερκατασκευή, με καταστρώματα από ξύλο . 
Υποστηριζόμενος από μία ντίζελ μηχανή 534hp MTU. Το Southwind είναι ικανό να φτάσει με ταχύτητα 11 κόμβων και ταξιδεύει άνετα σε 10 κόμβους όταν  ταξιδεύει με τον κινητήρα του. 
Με τις δεξαμενές καυσίμων των 13.000 λίτρων έχει μέγιστη εμβέλεια 2.500 ναυτικών μιλίων στα 10 κόμβους. Οι δεξαμενές νερού αποθηκεύουν περίπου 5.000 λίτρα γλυκού νερού.Η εταιρεία που ναυλώνει το πολυτελές Yacht αποτελείται από ένα μεγάλο στόλο νέων σκαφών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ