ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Δημοτικό Ωδείο Άργους Μυκηνών: Και πάλι μαζί ...με Μουσική

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:43:00 μ.μ. |
Δημοτικό Ωδείο Άργους Μυκηνών: Και πάλι μαζί ...με Μουσική
Πολυφωνία, φαντασία μαζί με την παιδική και νεανική δυναμική και εκφραστικότητα είναι τα συστατικά των συναυλιών του Ωδείου μας. Μουσική συνυφασμένη με κείμενα, ζωγραφιές και παρτιτούρες μαθητών. Ήχοι πνευστών, εγχόρδων, κρουστών, νυκτών. Συνθέσεις κλασικές, παραδοσιακές, λαϊκές. Ηχοχρώματα Δύσης και Ανατολής.

Το Σάββατο 17 Ιουνίου, στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος», έγχορδα, πνευστά, κιθάρα και φυσικά πιάνο θα μας προσφέρουν πανδαισία ήχων και χρωμάτων.

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου, στον ίδιο χώρο, θα γιορτάσουμε την Παγκόσμια ημέρα της Μουσικής με Σκόρπια Παραμυθόφυλλα, από το Τμήμα Μουσικής Προπαιδείας, στα οποία θα διαβάσουμε κείμενα από το «ημερολόγιο» του Ωδείου αλλά και των ίδιων των παιδιών που παίζουν και γράφουν για τη Μουσική τους εμπειρία. Τη βραδιά θα ποικίλουν ήχοι οικείοι και γνωστές μελωδίες.

Το Σάββατο 24 Ιουνίου η γιορτή θα μεταφερθεί στη Ν. Κίο (στην αυλή του Μορφωτικού Συλλόγου). Η απαλή αύρα, η μυρωδιά της Θάλασσας και η δροσιά της παιδικής ευαισθησίας μας προσφέρουν κάθε τέτοια εποχή μοναδική χαρά! Το Μουσικό Τμήμα μας εκεί προοδεύει χρόνο με το χρόνο. Έτσι και η αισθητική απόλαυση από τις μαθητικές του συναυλίες αυξάνεται.

Την Δευτέρα 26 Ιουνίου, στην Αιθ. «Μέγας Αλέξανδρος» θα σας γνωρίσουμε την Παρτιτούρα. Σελίδα με μουσικά σύμβολα που πρέπει να μάθουμε να «αποκρυπτογραφούμε»· και είναι απαραίτητο να την σεβαστούμε για να μας απελευθερώσει. Οδηγοί μας σ΄ αυτή την πορεία, είναι κυρίως οι μικροί μαθητές Σολφέζ! από το Τμήμα μας στο Κουτσοπόδι, αλλά και μαθητές πιάνου από το ίδιο Τμήμα και από το Άργος.

Όλες οι συναυλίες μας αρχίζουν στις 8.30 μ.μ.



Από το Ωδείο
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ