ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Τελικά ο Κωστούρος βλέπει μπροστά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:02:00 π.μ. |
Τελικά ο κ. Κωστούρος βλέπει μπροστά
Είχαν ακουστεί, ευτυχώς ελάχιστες φωνές ,ότι ο Δήμος Ναυπλιέων ,δεν θα πρέπει να εμπλακεί στην διάσωση του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου, ενός ιστορικού Ναού και μνημείου της πόλης μας.

Σήμερα αποκαλύφθηκε πως ο κ. Κωστούρος έσωσε την κατάσταση. Με τα έργα τα οποία πραγματοποιούνται σήμερα στην στέγη του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Ναυπλίου με δαπάνες του Δήμου, αποκάλυψαν πως τελούσε υπό κατάρρευση η στέγη, με ότι αυτό συνεπάγεται. 
Η Διοίκηση του Ναού έχει δηλώσει την οικονομική αδυναμία για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα έργα αποκατάστασης του Ναού. Μπροστά σε αυτήν την κατάσταση, ο κ. Κωστούρος δεν ήταν δυνατό να μείνει αμέτοχος,προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος κατάρρευσης του Ναού, μνημείο όχι μόνο του Ναυπλίου αλλά και ολόκληρης της χώρας μας. 

Την λανθασμένη νοοτροπία,ότι επειδή είναι εκκλησιαστικό κτίσμα,ο Δήμος δεν έχει δουλειά,δεν το συναντάς αυτό σε σύγχρονες πολιτείες του εξωτερικού. Και είναι εδώ που θα ξεχωρίσουν οι ηγέτες. Αυτοί που βλέπουν μπροστά. Γιατί είναι κάτι που ο Ναός αφορά άμεσα τους δημότες.Ίσως αυτό δεν αρέσει σε κάποιους, οι οποίοι θέλουν να εξυπηρετήσουν μικροκομματικούς ανταγωνισμούς και να ενσπείρουν διχαστικές αντιλήψεις, γυρίζοντας στο παρελθόν.
Ο Δήμαρχος έδειξε τόλμη .Δήμαρχε, θα γράψεις το όνομα σου στην ιστορία με την κίνησή σου αυτή και όχι με τους συμβιβασμούς. Όχι με το να εξυπηρετηθούν ένας ή δυο που διαφωνούν, αλλά με το να πάει όλη η πόλη μας μπροστά.

Τέτοιες κινήσεις έχει ανάγκη ο τόπος μας ,προκειμένου να ατενίσει με αισιοδοξία το μέλλον, αφήνοντας πίσω εποχές μιζέριας και έλλειψης προγραμματισμού για τον τόπο μας.

Τάκης Χουντάλας
Συν/χος Τραπεζικός
Ναύπλιο
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ