ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Η ΛΑΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στους ΟΤΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:01:00 π.μ. | |
Η ΛΑΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στους ΟΤΑ
 Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζοντας τις ίδιες πολιτικές με τους προηγούμενους έχει κρατήσει σε ομηρία πολλές χιλιάδες εργαζομένων στους δήμους οι οποίοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες τόσο σε παραδοσιακές υπηρεσίες των δήμων, όπως η καθαριότητα, όσο και σε διάφορες δομές που παρέχουν κοινωνικές περιοχές οι οποίες κινδυνεύουν να καταρρεύσουν.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δύο χρόνια τώρα συνειδητά παραπλανούσε μοιράζοντας υποσχέσεις ότι θα βρει τρόπο για να λυθεί το πρόβλημα. Οι όποιες αντιπολιτευτικές κορώνες των άλλων δυνάμεων του μνημονιακού «τόξου» δεν μπορούν να κρύψουν την επί της ουσίας συμφωνία τους με τις απολύσεις.

Ταυτόχρονα, η ενδιάμεση πρόταση του υπουργείου Εσωτερικών είναι απόλυτα παραπλανητική, προκειμένου να θολώσει τα νερά, καθώς η νέα προκήρυξη με μοριοδότηση που προτείνει, είναι παραμύθι. Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί με το τελευταίο μνημόνιο ότι οι προσλήψεις στους δήμους «παγώνουν» τουλάχιστον μέχρι το 2019.

Για τη Λαϊκή Ενότητα απαιτείται, μέσα από την κατάργηση των μνημονιακών δεσμεύσεων:

-Η μετατροπή των συμβάσεων όλων όσοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, σε συμβάσεις αορίστου χρόνου,

-Η άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και

Να σταματήσει εδώ και τώρα το «δουλεμπόριο» και η «ομηρία» χιλιάδων οικογενειών από τις κυβερνήσεις, με την κατάργηση της πρόσληψης έκτακτου προσωπικού και την προκήρυξη πρόσληψης μόνιμων εργαζομένων, με αδιάβλητες διαδικασίες για τις ανάγκες που προκύπτουν.

Η ΛΑΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων με βάση τις κατευθύνσεις αυτές.

Οι μνημονιακές πολιτικές ανατρέπονται μόνο μέσα από ενωτικούς λαϊκούς αγώνες.

Το Γραφείο Τύπου της ΛΑΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ