ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων αποφάσισε την έκδοση ψηφίσματος για το διυλιστήριο αφαλάτωσης στον Ανάβαλο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:11:00 π.μ. |
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων αποφάσισε την έκδοση ψηφίσματος για το διυλιστήριο αφαλάτωσης στον Ανάβαλο (βίντεο)
 Το θέμα του εργοστασίου αφαλάτωσης στην περιοχή του Αναβάλου συζητήθηκε κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων ως θέμα προ ημερησίας διάταξης μετά και το αίτημα 12 δημοτικών συμβούλων που κατατέθηκε από τον κ. Μπάμπη Αντωνιάδη στον Πρόεδρο  του Δ.Σ. Παναγιώτη Μπούκουρη.


Για το θέμα έγιναν διεξοδικές τοποθετήσεις, μετά την εισήγηση του κ. Αντωνιάδη τόσο από τους επικεφαλής και τους εκπροσώπους των παρατάξεων της αντιπολίτευσης Χ.Γραμματικόπουλο, Δ. Δρούγκα, Γιώργο Πινάτση, όσο και από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, ενώ στην συνεδρίαση παρένεβει και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου Βαγγέλης Γούργαρης.

Ύστερα από δίωρη συζήτηση το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την εκδοσή ψηφίσματος το οποίο θα αναφέρει πως το Δ.Σ  Ναυπλιέων, προσανατολίζεται στην ολοκληρωμένη διαχείριση των πηγών της Λέρνης, την προστασία των πηγών, διερεύνηση της επάρκειας του Ανάβαλου και την αντίθεση του σε οποιαδήποτε ανάμιξη μπορεί να έχει ιδιώτης στην διαχείριση του νερού που είναι δημόσιο αγαθό.

Η απόφαση για την εκδοσή ψηφίσματος πέρασε κατά πλειοψηφία καθώς ο κ. Πινάτσης ψήφισε λευκό, καθώς θεωρούσε πως στο κείμενο θα έπρεπε να συμπεριληφθεί και η φράση "όχι στο διυλιστηρίο".

Παρακολουθήστε παρακάτω την συζήτηση για το διυλιστήριο αφαλάτωσης στο Δ.Σ. Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ