Δείτε ζωντανά 9 με 11 την εκπομπή "Μαζί" με την Αλεξία Δρίτσα και τον Βασίλη ζώη

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Γιορτή λήξης του προγράμματος Εκπαιδεύοντας το κοινό στο Αρχαίο Δράμα στην Ακροναυπλία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:06:00 π.μ. |
Γιορτή λήξης του προγράμματος Εκπαιδεύοντας το κοινό στο Αρχαίο Δράμα στην Ακροναυπλία
 Σας προσκαλούμε το Σάββατο 10/6/2017 και ώρα 18.30-20.30 στο Θεατράκι της Ακροναυπλίας στο Ναύπλιο (δίπλα στην εκκλησία των Αγ. Αναργύρων), όπου θα λάβει χώρα η γιορτής λήξης του προγράμματος Εκπαιδεύοντας το κοινό στο Αρχαίο Δράμα , που υλοποιεί το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου και το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, με την υποστήριξη τουΔήμου Ναυπλιέων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου - Αντιπεριφέρειας Αργολίδας.

Η γιορτή λήξης θα έχει τη μορφή βιωματικού θεατρικού εργαστηρίου με επιλεγμένες δραστηριότητες του προγράμματος και θα συμμετάσχουν περίπου 100 άτομα, παιδιά και ενήλικες, που έλαβαν μέρος στα εργαστήρια που διεξήχθησαν σε σχολεία και σε πολιτιστικούς συλλόγους στην Αργολίδα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση της Δ'Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων.

Υπεύθυνες υλοποίησης οργάνωσης: Τζωρτζίνα Κακουδάκη, σκηνοθέτης και σύμβουλος εκπαιδευτικών θεμάτων του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, η Χριστίνα Ζώνιου, μέλος ΕΕΠ - διδάσκουσα Υποκριτικής στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και η Αγγελική Τσάκωνα, θεατρολόγος - θεατροπαιδαγωγός και μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε!
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ