ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Για το Δ.ΙΕΚ Ναυπλίου η γνώμη σου μετράει! ! !

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:05:00 μ.μ. | |
Για το Δ.ΙΕΚ Ναυπλίου η γνώμη σου μετράει! ! !
Το Σεπτέμβρη η νέα εκπαιδευτική χρονιά που θα ξεκινήσει, θα σηματοδοτήσει νέες αποφάσεις και νέες επιλογές. Το Δημόσιο Ι.Ε.Κ Ναυπλίου ξεκινά μια προσπάθεια διάγνωσης και αποτύπωσης των αναγκών απασχόλησης σε επαγγέλματα, ειδικότητες και δεξιότητες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ναυπλιέων, ενθαρρύνοντας τον κοινωνικό διάλογο.

Επέλεξε ένα επάγγελμα , το οποίο ακολουθεί τόσο την καινοτομία όσο και την επιχειρηματικότητα, τα δύο βασικά στοιχεία δηλαδή τα οποία εξασφαλίζουν καριέρα με προοπτικές ανάπτυξης και δυνατότητες ένταξης στην αγορά εργασίας. Η εξειδίκευση που προσφέρουν οι σπουδές στα ΙΕΚ σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις μεγαλύτερες προοπτικές επαγγελματικής ανέλιξης.

Στα Δημόσια Ι.Ε.Κ εγγράφονται κάτοχοι απολυτηρίου Λυκείου χωρίς όριο ηλικίας, ενώ η φοίτηση διαρκεί δύο χρόνια και είναι ΔΩΡΕΑΝ. Μετά την ολοκλήρωση και της εξάμηνης υποχρεωτικής πρακτικής άσκησης οι σπουδαστές αποκτούν μετά από εξετάσεις πιστοποίησης Δίπλωμα επιπέδου 5, αναγνωρισμένο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι απόφοιτοι ΕΠΑ.Σ, ΕΠΑΛ, καθώς και ΤΕΕ Β’ Κύκλου αντίστοιχης ειδικότητας, έχουν δικαίωμα εγγραφής στο Γ’ εξάμηνο κατάρτισης, αποκτώντας τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους σε 1 χρόνο.

Η φοίτηση στα Δημόσια Ι.Ε.Κ γίνεται το απόγευμα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να φοιτήσουν όσοι εργάζονται σε πρωινό ωράριο, καθώς επίσης κατά την διάρκεια των σπουδών τους, οι σπουδαστές δικαιούνται αναβολής στράτευσης.

Το παρόν ερωτηματολόγιο αποτελεί ένα βασικό εργαλείο καταγραφής της επιθυμίας των υποψήφιων σπουδαστών όσον αφορά στη συμμετοχή τους σε νέες ειδικότητες.

https://goo.gl/forms/ThlxOoZosSjFAtCn2

Ο Διευθυντής του Δ.ΙΕΚ
Γεώργιος Α. Κρεμύδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ