Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Αργολίδα: Επέστρεψαν σε σκυλίτσα τα κουτάβια της που κάποιος άρπαξε & εγκατέλειψε αβοήθητα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:10:00 π.μ. |
Αργολίδα: Επέστρεψαν σε σκυλίτσα τα κουτάβια της που κάποιος άρπαξε & εγκατέλειψε αβοήθητα
Σε μια τυχαία βόλτα τους στην Ασίνη Αργολίδας δύο γυναίκες εντόπισαν στις 6 Μαΐου την σκυλίτσα από την οποία, όπως αποδείχτηκε, κάποιος είχε αρπάξει τα 10 νεογέννητα κουταβάκια της και τα είχε εγκαταλείψει σ’ ένα τελάρο στο λιμάνι του Τολού προκειμένου προφανώς να τα απομακρύνει από το χωριό οριστικά και αμετάκλητα, αφού ο θάνατος τους χωρίς τη μητέρα τους ενώ ήταν μόλις μερικών ημερών, ήταν πολύ πιθανός.
Τα μικρά μαζί με τη μαμά τους...

Τα 10 μωρά είχε βρει αβοήθητα μέσα στο καφάσι δύο μέρες νωρίτερα η Κατερίνα Καλλέργη η οποία και έκανε έκκληση για τη σωτηρία τους. Τα χρώματα του θηλυκού σκύλου και οι μαστοί του που ήταν φουσκωμένοι από το γάλα, ενώ δεν είχε κοντά της τα σκυλάκια της, υποψίασαν την Γεωργία Μπικάκη και την Γωγώ Βελλίνη, οι οποίες για να βεβαιωθούν μετέφεραν τα εγκαταλελειμμένα κουτάβια κοντά της.
Από τα δέκα κουταβάκια ευτυχώς επέζησαν τα εννιά.

Η σκύλα βλέποντας και μυρίζοντας τα μικρά θέλησε να τα κρατήσει κοντά της και φυσικά και εκείνα έπεσαν με τα μούτρα στο γάλα. Και τα 9 κουτάβια - αφού ένα λίγο αργότερα πέθανε - οι δύο γυναίκες τα κράτησαν κοντά τους μαζί με τη μαμά του και μόλις απογαλακτιστούν θα δοθούν για υιοθεσία.

Πηγή: zoosos.gr
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ