ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Στην Ακροναυπλία έγινε η γιορτή λήξης του προγράμματος Εκπαιδεύοντας το κοινό στο Αρχαίο Δράμα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:15:00 π.μ. | |
Στην Ακροναυπλία έγινε η γιορτή λήξης του προγράμματος Εκπαιδεύοντας το κοινό στο Αρχαίο Δράμα
 Το Σάββατο 10 Ιουνιου 2017 στο Θεατράκι της Ακροναυπλίας στο Ναύπλιο (δίπλα στην εκκλησία των Αγ. Αναργύρων), έλαβε χώρα η γιορτής λήξης του προγράμματος Εκπαιδεύοντας το κοινό στο Αρχαίο Δράμα , που υλοποιεί το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου και το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, με την υποστήριξη τουΔήμου Ναυπλιέων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου - Αντιπεριφέρειας Αργολίδας.
Η γιορτή λήξης είχε τη μορφή βιωματικού θεατρικού εργαστηρίου με επιλεγμένες δραστηριότητες του προγράμματος όπου συμμετείχαν περίπου 100 άτομα, παιδιά και ενήλικες, που έλαβαν μέρος στα εργαστήρια που διεξήχθησαν σε σχολεία και σε πολιτιστικούς συλλόγους στην Αργολίδα.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συνδιοργάνωση της Δ'Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων.
Υπεύθυνες υλοποίησης οργάνωσης ήταν: η Τζωρτζίνα Κακουδάκη, σκηνοθέτης και σύμβουλος εκπαιδευτικών θεμάτων του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, η Χριστίνα Ζώνιου, μέλος ΕΕΠ - διδάσκουσα Υποκριτικής στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και η Αγγελική Τσάκωνα, θεατρολόγος - θεατροπαιδαγωγός και μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ