ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Αναφορά Ανδριανού στη Βουλή για την υποβάθμιση και μεσοπρόθεσμα οριστική κατάργηση του υποκαταστήματος του τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και νυν ΕΦΚΑ Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:06:00 μ.μ. | |
Αναφορά Ανδριανού στη Βουλή για την υποβάθμιση και μεσοπρόθεσμα οριστική κατάργηση του υποκαταστήματος του τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και νυν ΕΦΚΑ Άργους
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Αναφορά προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Έφη Αχτσιόγλου με θέμα την καταγγελία των εργαζόμενων του υποκαταστήματος του τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και νυν ΕΦΚΑ Άργους για την υποβάθμιση και μεσοπρόθεσμα οριστική κατάργηση του.

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

"Με την παρούσα Αναφορά, σας κοινοποιώ συνημμένως καταγγελία-διαμαρτυρία των ων εργαζόμενων του υποκαταστήματος του τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και νυν ΕΦΚΑ Άργους για την υποβάθμιση και μεσοπρόθεσμα οριστική κατάργηση του, η οποία όπως επισημαίνεται στο ως άνω κείμενο, παραβιάζει τον πληθυσμιακό και γεωγραφικό κανόνα της χωροθέτησης των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ.

Κατόπιν αυτού, και με δεδομένη τη μεγάλη ταλαιπωρία που θα συνεπάγεται η υποβάθμιση και μετέπειτα κατάργηση του υποκαταστήματος για τους ασφαλισμένους που μέχρι σήμερα εξυπηρετούνται από αυτό, σας καλώ να εξετάσετε με τη δέουσα προσοχή τα διαλαμβανόμενα στην ως άνω καταγγελία επιχειρήματα”.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ