ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Υπάλληλοι του ΕΦΚΑ Άργους ζητούν να παραμείνει η έδρα στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:27:00 μ.μ. |
Υπάλληλοι του ΕΦΚΑ Άργους ζητούν να παραμείνει η έδρα στο Άργος
 Την έντονη διαμαρτυρία τους εκφράζουν εργαζόμενοι του ΕΦΚΑ Άργους, καταγγέλλοντας υποβάθμιση του υποκαταστήματος, που υπηρετούν, σύμφωνα με έγγραφο, που κατέθεσε στη Βουλή, ο βουλευτής Αργολίδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Μανιάτης.

Οι εργαζόμενοι του ΕΦΚΑ Άργους τονίζουν ότι το οργανόγραμμα του ΕΦΚΑ προέβλεπε τη λειτουργία μιας τοπικής διεύθυνσης στο μεγαλύτερο δήμο με έδρα το Άργος και δυο αποκεντρωμένων τμημάτων Κοινωνικής Ασφάλισης στο Ναύπλιο και στο Κρανίδι.

Όπως λένε, σύμφωνα με την απογραφή πληθυσμού του 2011 μεγαλύτερος δήμος είναι ο δήμος Άργους – Μυκηνών, δηλαδή κατά 30% μεγαλύτερος από το δήμο Ναυπλίου και της Επιδαύρου μαζί και περιλαμβάνει και τις δυσπρόσιτες περιοχές. Καταγγέλλουν δε πως σχεδιάζεται αυτή η αλλαγή ενώ ήδη στις προϋποθέσεις προτάσσεται το πληθυσμιακό κριτήριο έναντι αυτού της έδρας της πρωτεύουσας, όπως είναι το Ναύπλιο.

Τώρα, όπως λένε, αναμένεται να εκδοθεί η 50ή έκδοση του οργανογράμματος που, όπως σημειώνουν, παραβιάζει τον πληθυσμό και γεωγραφικό κανόνα της χωροθέτησης των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ και ζητούν άμεσα το αρμόδιο υπουργείο να δώσει λύση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ