ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Πατούλης: Τις ανάγκες των δήμων τις ξέρουν οι δήμαρχοι και όχι ο Σκουρλέτης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:17:00 μ.μ. |
Πατούλης: Τις ανάγκες των δήμων τις ξέρουν οι δήμαρχοι και όχι ο Σκουρλέτης
 Μαίνεται η σύγκρουση που έχει ξεσπάσει με αφορμή το θέμα των συμβασιούχων στους δήμους, με τον Γιώργο Πατούλη, πρόεδρο της ΚΕΔΕ, να εξαπολύει για ακόμη μια φορά τα πυρά του εναντίον του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη.

Ο κ. Πατούλης, μιλώντας στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών», σημείωσε πως «εκείνος που βρίσκεται σε εκτελεστική και νομοθετική θέση και δεν γνωρίζει το Σύνταγμα φέρει διπλή ευθύνη», προσθέτοντας ότι «σε μια χώρα που έχει καταρρεύσει, δεν μπορεί οι πολιτικοί να στηρίζονται σε ψέματα. Για να μπούμε σε μια κανονικότητα και ανάπτυξη, πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να παλεύουμε για τον εθνικό και όχι τον κομματικό στόχο».

«Η τοπική αυτοδιοίκηση και όχι ο Πάνος Σκουρλέτης ξέρει τις ανάγκες των δήμων», έσπευσε να συμπληρώσει, ενώ αναμένεται η σημερινή συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών.

Τέλος, υποστήριξε πως ο κ. Σκουρλέτης έχει μηδενικό έργο και τόνισε ότι θα πρέπει να αποδείξει εάν έχει κάποια λύση στη φαρέτρα του, ενώ σημείωσε ότι η ΚΕΔΕ θα ζητήσει οι συμβασιούχοι να παραμείνουν κανονικά στις θέσεις που έχουν.


Πηγή: iefimerida.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ