ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Ελπίδα Καρκαλάτου: Σας υπόσχομαι πως θα διαφημίσω το μέρος που αγαπώ, το μέρος που γεννήθηκα!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:23:00 μ.μ. |
Ελπίδα Καρκαλάτου: Σας υπόσχομαι πως θα διαφημίσω το μέρος που αγαπώ, το μέρος που γεννήθηκα!!!
 "Δύο μέρες πέρασαν από την εξαιρετική διοργάνωση των πανελληνίων αγώνων στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας. Γυρνώντας πίσω κατάλαβα πως οι άνθρωποι του τόπου μου, γνωστοί και άγνωστοι προς εμένα, χάρηκαν και επαίνεσαν το κόπο που κατέβαλα ώστε να φτάσω στην κατάκτηση ενός πανελληνίου μεταλλίου. Λένε πως η πορεία ενός αθλητή του στίβου είναι μοναχική. 

Στην περίπτωση μου δεν το ένιωσα λεπτό αυτό το συναίσθημα γιατί είχα δίπλα μου έναν εξαιρετικό άνθρωπο-προπονητή που με στήριξε και με στηρίζει σε όλα τα βήματα μου και λόγω της σκληρής δουλειάς του ανέβηκα στο βάθρο. Τον Γιώργο Κραπάνο. 

Φυσικά του γονείς μου που ειναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζουν σε κάθε αγώνα και σε κάθε προσπάθεια μου να πετύχω τους στόχους μου !

Πάντα διπλά μου με ατελείωτες ώρες αθλητικού μασάζ και φυσικοθεραπειών αλλά και συμβούλων για να είμαι πάντα στη καλύτερη φόρμα δεν ειναι άλλος από το Παναγιώτη Βλάχο Σιδέρη .
Ένας εξαίρετος φυσικοθεραπευτής με πάρα πολλές γνώσεις που αξίζει να εμπιστευτείς την υγειά του σώματος σου στα χέρια του.. 

Επίσης δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω και την καλύτερη εταιρεία φυσικών συμπληρωμάτων την gold touch nutrition και τον Τάκη Αναστασίου  που χάρις τα ποιοτικά φυτικά συμπληρώματα βιταμινών και μετάλλων δεν έλειψε η ενέργεια από τον οργανισμό μου τόσο ώστε να κατέβω σε 5 επίσημες διοργανώσεις και 1 πανελλήνιο πρωτάθλημα και να κάνω 6 συνεχόμενα ατομικά ρεκόρ στα 200μ. και 400μ .Καθώς και τον διατροφολόγο μου Γιάννη Ηλία για τις χρήσιμες συμβουλές του για το σώμα μου!

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμο Άργους Μυκηνών και όλους τους τοπικούς φορείς για τη στήριξη και τις ευχές τους. Σας υπόσχομαι πως θα διαφημίσω το μέρος που αγαπώ, το μέρος που γεννήθηκα!!
Συνεχίζουμε δυνατά..."

Ελπίδα Καρκαλάτου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ