ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:46:00 μ.μ. |
Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο Άργος
 Η Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες, θα δεχθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (Π.Ε.ΣΥ.Π.), έναν ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό φοιτητών, στους οποίους θα προσφέρει την δυνατότητα της απόκτησης του Πιστοποιητικού Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό.


Το Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (Π.Ε.ΣΥ.Π.) προσφέρει την ευκαιρία ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τη Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας σε πτυχιούχους, ανεξάρτητα από την ειδικότητά τους. Είναι ετήσιας διάρκειας και τα μαθήματα διεξάγονται 3 ημέρες την εβδομάδα, απογευματινές ώρες ώστε να εξυπηρετούνται και οι εργαζόμενοι φοιτητές.
Το Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (Π.Ε.ΣΥ.Π.) της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. το ακαδ. έτος 2017-18, προσφέρει 40 θέσεις φοίτησης στο Άργος.
Το Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (Π.Ε.ΣΥ.Π.) παρέχει επιστημονική γνώση και επαγγελματικές δεξιότητες υψηλού επιπέδου για τη δημιουργία εξειδικευμένου επιστημονικού δυναμικού σε θέματα των επιστημών της συμβουλευτικής, συμβουλευτικής ψυχολογίας, συμβουλευτικής σταδιοδρομίας και επαγγελματικού προσανατολισμού.  
Το Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (Π.Ε.ΣΥ.Π.) της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. προσφέρει στους αποφοίτους του τη δυνατότητα να εργαστούν ως Σύμβουλοι, Λειτουργοί Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού, σε τρεις τομείς: Δημόσιο, Ιδιωτικό και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Μπορούν να εργαστούν τόσο στην εκπαίδευση, όσο και στον τομέα της απασχόλησης ή σε άλλες Υπηρεσίες ή Οργανισμούς εφαρμογής του θεσμού Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (πχ. στα γραφεία διασύνδεσης των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, στα Ινστιτούτα Δια βίου Μάθησης, στη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, στη Γενική Γραμματεία Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε Κέντρα Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού, σε Κέντρα Συμβουλευτικής Στήριξης Νέων και Ενηλίκων, στον ιδιωτικό τομέα).

Για πληροφορίες και υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων οι υποψήφιοι μπορούν να επισκεφθούν τις ιστοσελίδες: www.aspete.grκαι aspete.eap.gr
Η διάρκεια υποβολής αιτήσεων ξεκινάει από σήμερα 28 Ιουνίου 2017 και λήγει στις 26 Ιουλίου 2017.
Η εισαγωγή των σπουδαστών/στριών για το ακαδ. έτος 2017-2018 θα γίνει με δημόσια, ανοικτή προς το κοινό, ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί τηνΠαρασκευή 28 Ιουλίου 2017. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, όπως επισκεφτούν την παρακάτω ιστοσελίδα για περισσότερες πληροφορίες :

Ο Διευθυντής EΠΠΑΙΚ/ΠΕΣΥΠ
της ΑΣΠΑΙΤΕ στο Άργος 
Δρ. Παναγιώτης Γ. Μουσταΐρας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ