ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Η "Ελληνική Παράδοση" στη Λακωνική Μάνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:28:00 π.μ. |
Η "Ελληνική Παράδοση" στη Λακωνική Μάνη
Την Κυριακή, 4 Ιουνίου, ο Σύλλογος "Ελληνική Παράδοση" πραγματοποίησε μονοήμερη εκδρομή για τους χορευτές του, κάνοντας έτσι ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις πρόβες και παίρνοντας δυνάμεις ενόψει της ετήσιας μουσικοχορευτικής παράστασης του συλλόγου που θα γίνει την Κυριακή, 25 Ιουνίου, στην πλατεία του Αγίου Πέτρου Άργους.

Προορισμός μας αυτή τη φορά η Λακωνική Μάνη και τα περίφημα σπήλαια Διρού με τους εντυπωσιακούς σταλακτίτες και σταλαγμίτες, τους οποίους θαυμάσαμε μαζί με όλη την φυσική ομορφιά των σπηλαίων με την περιήγησή μας με βάρκα, απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία!
Φθάνοντας στην Λακωνική γή, ξεκουραστήκαμε και πήραμε δυνάμεις, πίνοντας το πρωινό μας καφεδάκι στο γραφικό λιμανάκι της πόλης του Γυθείου.

Μετά από την ξενάγηση στα σπήλαια, σειρά είχαν τα, ιδιαίτερης ομορφιάς, παραθαλάσσια χωριά της περιοχής με τα γαλαζοπράσινα νερά τους, το Λιμένι και το Νέο Οίτυλο όπου "ξεμουδιάσαμε" και χορευτικά μετά το μεσημεριανό μας...
Η επιστροφή μας επιφύλασσε μια από τις ομορφότερες διαδρομές της χώρας μας, η οποία συνδέει την Λακωνική με την Μεσσηνιακή Μάνη, καταλήγοντας το απόγευμα στην πάντα ζωντανή και όμορφη πόλη της Καλαμάτας!

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας που συμμετείχαν στην εκδρομή και την έκαναν ακόμη πιο ωραία με την υπέροχη παρέα τους!

Ραντεβού όλοι την Κυριακή, 25 Ιουνίου, για να κλείσουμε μαζί μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά του συλλόγου "Ελληνική Παράδοση"!

Αν και το καλοκαίρι μας επιφυλάσσει και άλλα ωραία πράγματα...
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ