Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Σύγχρονη Τέχνη από την Μαντώ Χελιώτη: Πρωτότυποι, Σύγχρονοι, Αφηρημένοι πίνακες ζωγραφικής!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:24:00 μ.μ. |
Σύγχρονη Τέχνη από την Μαντώ Χελιώτη: Πρωτότυποι, Σύγχρονοι, Αφηρημένοι πίνακες ζωγραφικής!!
 Η νέα συλλογή Plumes με έργα τέχνης από Πρωτότυπους,Σύγχρονους, Αφηρημένους πίνακες ζωγραφικής, δημιουργήθηκε από την Μαντώ Χελιώτη με ταλέντο & πάθος.


Μερικά από τα αγαπημένα θέματα της Μαντούς είναι οι αφηρημένες ζωγραφιές, τα τοπία, τα florals, τα δέντρα, τα πουλιά, τα παγώνια, οι θηλυκές μορφές , τα αστικά τοπία και άλλα.
Χρησιμοποιεί ποικίλες ζωγραφικές τεχνικές με πλούσια παλέτα χρωμάτων, συνδυαστικά με τις καλλιτεχνικές ικανότητές της, για να συλλάβει το βάθος και το φως που υπάρχει στη φύση, προσθέτοντας το μοντέρνο εκφραστικό, ιμπρεσιονιστικό στυλ της. H Συλλογή Plumes είναι μια σπουδή στην ελαφρότητα & την υφή!

Μοναδικές υφές σε διάταξη, με την ελαφρότητα των φτερών & τις ελεύθερες ανθοφορίες που στολίζουν ένα παγώνι ή μια θηλυκή μορφή.
Κάθε μοναδικό κομμάτι δημιουργείται ελεύθερα από το δημιουργικό μυαλό της καλλιτέχνιδας. Μεγάλη προσοχή στην ποιότητα και τη λεπτομέρεια ξεχύνεται σε κάθε πίνακά της. Κάθε κομμάτι είναι ένα & πρωτότυπο, που δημιουργήθηκε με μοναδική παλέτα από την Μαντώ στο στούντιό της. 

Η σύγχρονη τεχνική της, επιτρέπει σε κάθε πίνακα να έχει εντυπωσιακό βάθος, κίνηση και χρώμα που αλλάζει ανάλογα το φως της ημέρας.

Ανακαλύψτε τα έργα της, που θα εκτίθενται στο ΚΕΠ Τολού στον 1ο όροφο από 15 έως 18 Ιουνίου.

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ