ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Ο Κωστούρος αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την διάσωση και αναγέννηση του Πανναυπλιακού (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:23:00 μ.μ. | |
Ο Κωστούρος αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την αναγέννηση του Πανναυπλιακού (βίντεο)
 Δηλώσεις έκανε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος για τον Πανναυπλιακό. Ντόμινο εξελίξεων πυροδότησαν οι ανακοινώσεις εκατέρωθεν από το Δ.Σ. του Πανναυπλαικού και του Προέδρου του Τ.Σ Αγίας Τριάδας για τον Πανναυπλιακό. Ο κ. Κωστούρος όπως τόνισε σε δήλωση του αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την διάσωση και αναγέννηση της ιστορικής ομάδας του Ναυπλίου. 


Μεταξύ άλλων ο κ Κωστούρος ανέφερε:

"Ως δημοτική αρχή, ως δημαρχος και μάλιστα δημαρχος που έχει σχέση με τον αθλητισμό, αλλά και ως μια παράταξη μέσα στην οποία βρίσκονται άνθρωποι ενεργά μέλη του αθλητισμού και του ποδοσφαιρικού χώρου γενικότερα, εδώ και πάρα πολύ καιρό παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον Πανναυπλιακό.

Όποτε μας ζητήθηκε ήμασταν εκεί για να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο, όποια προσπάθεια τυχόν έγινε.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε  να αποκομίσουμε πολιτικά οφέλη  ή ακόμα και να παραγοντίσουμε θα έλεγα σχετικά με το θέμα.

Σεβαστήκαμε απόλυτα τις εκλογές και την διαδικασία την εκλογική της ΕΠΣ Αργολίδας, γιαυτό και ενώ είχαμε κληθεί από πάρα πολλούς να παρέμβουμε στην όλη κατάσταση δε προβήκαμε σε καμια ενέργεια.

Αμέσως μετά τις εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδος περιμέναμε τον Πανναυπλιακό κάνοντας τον απολογισμό του κάνοντας την αυτοκριτική του, από την χειρότερη χρονιά όλων των εποχών να προχωρήσει σε κάποιες κινήσεις  οι οποίες θα μας έδιναν τουλάχιστον κάποια ελπίδα για το μέλλον.

Τον υποβιβασμό τον αγωνιστικό και την απώλεια της κατηγορίας μπορούμε να την ανεχτούμε, τον ηθικό όμως υποβιβασμό της ομάδας δεν μπορούμε σε καμια περίπτωση να τον ανεχτούμε (...)

Ο Δήμαρχος, ο Δήμος και η δημοτική παράταξη δεν μπορούν να μείνουν αμέτοχοι. Αύριο το πρωί θα βγεί δελτίο τύπου στο οποίο θα ορίζεται η ώρα και ο τόπος όπου θα κληθούν όλοι οι Ναυπλιείς οι οποίοι έχουν πραγματικό ενδιαφέρον για τον Πανναυπλιακό, ενδιαφέρον πέρα από το προσωπικό τους συμφέρων για μια νέα πορεία στον Παναυπλιακό..."  

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ