ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΓΣΕΕ - ΕΕΚΕ: Κυριακή Κλειστά! Δεν Ψωνίζω - Δε Δουλεύω!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:44:00 π.μ. |
ΓΣΕΕ - ΕΕΚΕ: Κυριακή Κλειστά! Δεν Ψωνίζω - Δε Δουλεύω!
 Η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας & η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, εκφράζουν για πολλοστή φορά την πάγια εναντίωσή τους στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας, όπως αυτή δρομολογείται μέσα από τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, η οποία εξακολουθεί να ανταποκρίνεται πειθήνια στα κελεύσματα των δανειστών.


Μέσω της Δράσης «Κυριακή Κλειστά! Δεν Ψωνίζω - Δε Δουλεύω!», καλούμε όλους τους εργαζόμενους κάθε κλάδου αλλά και τους πολίτες στο σύνολό τους, να μη συναινέσουν εμπράκτως στην κατάφωρη καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων στο βωμό του κέρδους των μεγάλων επιχειρήσεων.

Στόχος μας είναι να παρακινήσουμε τους καταναλωτές να αποφεύγουν τις αγορές τους τις Κυριακές,  χρησιμοποιώντας το μόνο όπλο που έχουν στα χέρια τους:  τη δύναμη της επιλογής και της απόφασης.

Θα πρέπει καθένας ξεχωριστά αλλά και όλοι από κοινού, να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, καθώς αυτό θα οδηγήσει:
- στην επικράτηση συνθηκών ολιγοπωλίου στην αγορά, εξαφανίζοντας κάθε έννοια υγιούς ανταγωνισμού, με αναπόφευκτη συνέπεια το λουκέτο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
- στην αναστάτωση προσωπικής και οικογενειακής ζωής, παραβιάζοντας -συνταγματικώς κατοχυρωμένα και με αγώνες κεκτημένα- θεμελιώδη εργασιακά δικαιώματα.

Για το λόγο αυτό, καλούμε τους καταναλωτές να προτιμούν με την επιλογή τους τις επιχειρήσεις που σέβονται την Κυριακάτικη αργία, και να παρακολουθούν τις ενέργειες επιβράβευσης που θα προτείνουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΓΣΕΕ και της ΕΕΚΕ.
Στηρίζουμε το κλείσιμο των καταστημάτων τις Κυριακές:


Κυριακή Κλειστά! Δεν Ψωνίζω - Δε Δουλεύω!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ