ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Ένα μαγικό βιολί για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:00:00 μ.μ. |
Ένα μαγικό βιολί για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου
 Μια περιήγηση στον κόσμο της κλασικής μουσικής με οδηγό το βιολί της Μόνικα Παπαϊωάννου σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017, ώρα 6.30, στα πλαίσια των εκδηλώσεων γνωριμίας που οργανώνει το ΣΔΕ Ναυπλίου. 

Ένα από τα σημαντικότερα μέσα ψυχαγωγίας, η μουσική, αποτελεί ταυτόχρονα και ένα ποιοτικό παιδαγωγικό εργαλείο για μικρούς και μεγάλους. 

Η Μόνικα Παπαϊωάννου με την εξαιρετική δεξιοτεχνία που διαθέτει και την εμπειρία δεκάδων συμμετοχών σε μουσικές παρουσιάσεις, θα μας ξεναγήσει στην ιστορία του βασιλιά των μουσικών οργάνων, του βιολιού, και θα μας μυήσει στις απολαυστικές μελωδικές εξομολογήσεις του.

1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου – 22 Ιουνίου 2017 (6.30 μ.μ)


Μόνικα Παπαϊωάννου

Σπούδασε στη Μουσική Ακαδημία της Βασιλείας στην Ελβετία με τον A. ZOLDY κι έπειτα με την A. OPREAN, με τους οποίους πήρε και το δίπλωμά της στο βιολί τον Ιούνιο του 1988. Σε ηλικία δεκαεπτά ετών κέρδισε το Γ΄ Βραβείο στον Ελβετικό Διαγωνισμό Νεολαίας.

Έχει πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα με

ρεπερτόριο μουσικής δωματίου ενώ αριθμεί πλήθος συμμετοχών σε ορχηστρικά σύνολα.

Eμφανίζεται τακτικά με το μουσικό Duo «Αργολίς» (Βιολί: Μόνικα Παπαϊωάννου, Πιάνο : Ανδρέας Ρεντούλης).

Από το 1988 μένει μόνιμα στο Ναύπλιο, όπου διδάσκει Βιολί και μουσική δωματίου ( στο ωδείο Ναυπλίου κάθως και Βιολί και μουσικά σύνολα στο δημοτικό ωδείο Άργους).







ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ