ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Επίσκεψη των τουριστικών και εμπορικών φορέων και συλλόγων του Δήμου Ναυπλιέων στο κρουαζερόπλοιο Celestial

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:23:00 μ.μ. |
Επίσκεψη των τουριστικών και εμπορικών φορέων και συλλόγων του Δήμου Ναυπλιέων στο κρουαζερόπλοιο celestial
 Ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με την ομάδα cruisin τη Δευτέρα 26/06 οργάνωσε επίσκεψη των τουριστικών και εμπορικών φορέων και συλλόγων του Δήμου στο κρουαζερόπλοιο celestial , το οποίο είχε αγκυροβολίσει στο λιμάνι του Ναυπλίου.

Η επίσκεψη είχε ως αντικείμενο την ενημέρωση των τοπικών φορέων και επιχειρηματιών από μια εξειδικευμένη ομάδα ανθρώπων του CruiseINN με στόχο την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας μέσα από λύσεις που δίνει η τεχνολογία.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πολύ ενδιαφέρον και η ενημέρωση , αλλά και η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών είχε θετικά αποτελέσματα για όλους τους συμμετέχοντες σε κάθε ξεχωριστό τομέα και κλάδο δραστηριοποίησης.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος εμφανώς ικανοποιημένος και από τη συμμετοχή, αλλά και την εξέλιξη αυτής της δράσης δήλωσε χαρακτηριστικά : " Αυτή η συνάντηση είναι η φυσική συνέχεια της συνεργασίας μας και των επαφών μας με την Celestyal Cruises , αποσκοπώντας στην ολοένα αυξανόμενη τουριστική κίνηση στον Δήμο μας , αλλά και στην ενίσχυση της δυναμικής των ανθρώπων που διαθέτουμε στο χώρο του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας ευρύτερα.
Εμείς εδώ στο Ναύπλιο καθημερινά αποδεικνύουμε ότι ξέρουμε να αξιοποιούμε και την ιστορία μας και τη μοναδική φυσική ομορφιά του τόπου μας και τους ανθρώπους μας.

Αφουγκραζόμαστε την τοπική κοινωνία, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των καιρών και με τέτοιες οργανωμένες συναντήσεις επενδύουμε και στοχεύουμε σε έναν δήμο ξεχωριστό και μοναδικό ,όπως είναι ο δήμος Ναυπλιέων.

Τελειώνοντας θέλω πραγματικά από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους φορείς και συλλόγους του τόπου μας που όχι απλά ανταποκρίνονται σε κάθε κάλεσμα μας , αλλά εμπράκτως δείχνουν ότι όλοι μαζί μπορούμε να φτάσουμε τον τόπο στην κορυφή που ανήκει."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ