ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Στο Ράδιο SFERA 94.1 φιλοξενήθηκε το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:00:00 μ.μ. |
Στο Ράδιο SFERA 94.1 φιλοξενήθηκε το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου
 Πολύπαθο ευρωπαϊκό πρόγραμμα επανένταξης στον κόσμο της γνώσης και, με νέα εφόδια και προοπτικές, στον κόσμο της εργασίας, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου φιλοξενήθηκε χθες από το Ράδιο Sfera 94.1, για μια παρουσίαση στο αργολικό κοινό της φιλοσοφίας, της λειτουργίας και των δραστηριοτήτων του.

Τα ΣΔΕ δεν διαθέτουν άλλα μέσα για να γίνει γνωστά στο ευρύτερο κοινό, εκτός από την ενημέρωσή του με κάθε τρόπο και κάθε χρόνο. Είναι σχολεία ενηλίκων που για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη βασική τους εκπαίδευση και αποκόπηκαν από τους εκπαιδευτικούς μηχανισμούς. Επομένως, σήμερα το απολυτήριο του Γυμνασίου αποτελεί μια υποχρεωτική πιστοποίηση για την είσοδο στην αγορά εργασίας. Όμως το ΣΔΕ δεν παρέχει μόνο το “χαρτί”. Είναι κυρίως ένα παράθυρο στον κόσμο, στον πολιτισμό και στην κοινωνική εκπαίδευση με την ευρεία της έννοια.
Δείξτε την αγάπη σας σε όσες και όσους δεν έχουν ολοκληρώσει τη βασική τους εκπαίδευση και μιλήστε τους για τα ΣΔΕ και βοηθήστε τους να ξεπεράσουν τις οποιεσδήποτε αναστολές και να εγγραφούν (πληρ. 2752099484- 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου και Γυμνάσιο Κρανιδίου).
ΠΡΟΣΟΧΗ: οι εγγραφές τελειώνουν στις 30 Ιουνίου 2017.
(Με τις ευχαριστίες μας στους ανθρώπους του Sfera Δημ.Κυμπουρόπουλο και Ν. Σιατερλή, η παιδαγωγική ομάδα του ΣΔΕ Ναυπλίου Γ.Κόνδης, Ε.Ντασκαγιάννη, Χρ. Πολυχρονόπουλος, Φιλ.Δελλής, Β.Τσόκολα, Ν.Παπαδοπούλου, Α.Λάμπρου, Ζ.Ζαχαρόπουλος, Ν.Οικονομοπούλου, Γ. Φιλιππαίου, ΣΒ Αλεξίου, Α.Οικονομοπούλου, Στ. Πόθος, Γ. Καββαδία)
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ