ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Ο Ταχτσίδης φτιάχνει τον Πανναυπλιακό Ηρακλή 2017

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:46:00 π.μ. |
Ο Ταχτσίδης φτιάχνει τον Πανναυπλιακό Ηρακλή 2017
 Όπως έχει γίνει γνωστό ο Παναγιώτης Ταχτσίδης και πλήθος Ναυπλιέων προχωράνε ολοταχώς τη νέα ομάδα, αφού δεν εστάθει δυνατό να αποχωρήσει η παρούσα διοίκηση.

Ο Αρκάδιος μέχρι την Τρίτη σύμφωνα με πληροφορίες που θα βγουν και οι επίσημες ανακοινώσεις είναι η ομάδα-όχημα της μετάβασης στη νέα εποχή για το ποδόσφαιρο του Ναυπλίου. 

Είκοσι πέντε παίχτες εκ των οποίων οι 20 προέρχονται από την Α1΄κατηγορία, οι προπονητές για τις ακαδημίες έχουν ήδη εγκατασταθεί στο Ναύπλιο, το Νταμάρι θα είναι έτοιμο σύντομα για να φιλοξενήσει τη νέα ομάδα και μια ακόμη σοβαρή ενέργεια που δείχνει με πόση σοβαρότητα αντιμετωπίζει η διοίκηση την ιστορία του Πανναυπλιακού και θα την αποκαλύψουμε τις επόμενες ημέρες. 

Γνωστό ήδη πως ο Χάρης Σταυρόπουλος θα είναι ο προπονητής της ομάδας και Πρόεδρος θα είναι ο αδερφός του Π.Ταχτσίδη και αντιπρόεδρος ο Γιώργος Λαπαθιώτης. 

Όλα αυτά την ώρα που ο άλλος Πανναυπλιακός διαλύεται υπό το βάρος μιας ανίκανης διοίκησης και ως υποχείριο κάποιων που δεν κατάλαβαν πως ο κόσμος τους έχει προσπεράσει.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ