ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Έκλεισε τις πύλες του το 26ο Φεστιβάλ Ναυπλίου με τζαζ στο Παλαμήδι (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:12:00 π.μ. |
Έκλεισε τις πύλες του το 26ο Φεστιβάλ Ναυπλίου με τζαζ στο Παλαμήδι (βίντεο)
Με τις καλύτερες εντυπώσεις έκλεισε τις πύλες του και το 26ο Φεστιβάλ Ναυπλίου στο κάστρο Παλαμηδίου με το τζαζ σχήμα Tomas Franck New Quartet.

Το τζαζ σχήμα από τη Δανία ερμήνευσε τόσο έργα του ιδρυτή του όσο και των μεγάλων συνθετών του είδους, όπως ο JohnColtraneκι ο MilesDavis.
Την τελευταία ημέρα του φεστιβάλ παρακολούθησαν ο Πρέσβης της Δανίας στην Ελλάδα και στην Κύπρο Michael Braad, ο υπεύθυνος του φεστιβάλ Κώστας Χελιώτης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Βακαρέλης, ο ο Περιφερειακός Σύμβουλος και αντιπρόεδρος του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου Γιώργος Γαβρήλος, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Χρήστος Ζέρβας και πολύς κόσμος.
Η συναυλία έκλεισε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο το Φεστιβάλ καθώς ο αυθορμητισμός του σχήματος και η δυνατότητα του να αφουγκράζεται τη στιγμή χάρισε μια ξεχωριστή εμπειρία στο κοινό.
Ο απολογισμός διαφορετικός για τον κάθε ακροατή και φίλο του εν λόγω μουσικού γεγονότος στην πόλης μας. Θα πρέπει όλοι όμως να συμφωνήσουμε ότι το Μουσικό Φεστιβάλ Ναυπλίου έχει και σταθερό κοινό φίλων που δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο αν το συσχετίσουμε με τον πληθυσμό της πόλης αλλά και έναν αριθμό επισκεπτών -φίλων- που είναι παρόντες αυτά τα καλοκαιρινά βράδια στο Ναύπλιο.
Κάθε θεματικό φεστιβάλ έχει τις δυσκολίες να απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό
ενδιαφέροντος, πόσο μάλλον όταν το κοινό που αναζητά το Μουσικό Φεστιβάλ Ναυπλίου είναι το κοινό που αγαπά και στηρίζει την κλασική μουσική. ΄
Εχει όμως ένα μεγάλο προσόν για μια πόλη σαν το Ναύπλιο...είναι Διεθνές! Αυτό το "Διεθνές" είναι η σημαντικότητα αυτού του φεστιβάλ που μαζί με τις παράλληλες εκδηλώσεις του και τις μουσικοπαιδαγωγικές του δράσεις δημιουργεί ένα project στον Δήμο Ναυπλιέων.
Το φεστιβάλ Ναυπλίου ολοκλήρωσε τον φετινό του κύκλο με τζαζ στο Κάστρο, Ας προσπαθήσουμε το Μουσικό Φεστιβάλ Ναυπλίου εκτός από τη μελωδικά ποιοτική του πρόταση να μας εκπλήσσει κάθε χρόνο και κόντρα στην επανάληψη του θεσμού να πρωτοτυπεί!
Ας μην ξεχνάμε ότι το εν λόγω φεστιβάλ είναι ένα ολοκληρωμένο μουσικολογικό πρόγραμμα και όχι απλά μια μουσική εκδήλωση όπως τόσες και τόσες άλλες ανά την Ελλάδα!
Ας αποχαιρετήσουμε  το 26ο Μουσικό Φεστιβάλ Ναυπλίου δηλώνοντας ότι θέλουμε και αναμένουμε το 27ο το 2018!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ