ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Συναυλία με τον Γιάννη Χαρούλη στις 30 Ιουλίου στο Λεωνίδιο!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:29:00 μ.μ. |
Συναυλία με τον Γιάννη Χαρούλη στις 30 Ιουλίου στο Λεωνίδιο!
Ο Εμπορικός Σύλλογος Λεωνιδίου "Η Νέα Εποχή" και ο Μορφωτικός Σύλλογος Λεωνιδίου, θα διοργανώσουν μεγάλη συναυλία στο Λεωνίδιο, με τον Γιάννη Χαρούλη την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017, και ώρα 21:00 στο δημοτικό γήπεδο της πόλης.


Ο Γιάννης Χαρούλης, μετά από έναν δημιουργικό χειμώνα, ο οποίος σφραγίστηκε από την ερμηνεία του στον νέο δίσκο «Ο δωδεκάλογος του γύφτου» και την επιτυχημένη ευρωπαϊκή περιοδεία, υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι, ξεκινώντας το ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα με μια μεγάλη διπλή γιορτή, στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», στον Βύρωνα την Δευτέρα 12 και την Τρίτη 13 Ιουνίου και συνεχίζοντας στο Θεατρο Γης στην Θεσσαλονίκη, την Δευτέρα 19 Ιουνίου! Ακολουθούν τα Ιωάννινα στο Θέατρο ΕΗΜ-Φρόντζου, την Πέμπτη 22 Ιουνίου. Ένα ταξίδι με μουσικές, μελωδίες, νότες, εικόνες και συναισθήματα.

Αυθεντικός, απλός, παραδοσιακός αλλά συγχρόνως εξωστρεφής και μεταδοτικός. Από τους καλλιτέχνες που παθιάζεσαι να ακούς και να βλέπεις, μας προσκαλεί και αυτό το καλοκαίρι με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, να μας ξυπνήσει μνήμες, να μας συγκινήσει με το λαούτο και τη χαρακτηριστική φωνή και παρουσία του, να μας ταξιδέψει το μυαλό και τη ψυχή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ