ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

5 μετάλλια για τον Αθλητικό Σύλλογο Αργολίδας ΦΟΙΝΙΞ στον Παννελλήνιο αγώνα τοξοβολίας στα Βριλήσσια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:52:00 π.μ. | |
5 μετάλλια για τον Αθλητικό Σύλλογο Αργολίδας ΦΟΙΝΙΞ στον Παννελλήνιο αγώνα τοξοβολίας στα Βριλήσσια
 Αν και καλοκαίρι με υψηλές θερμοκρασίες, ο Αθλητικός Σύλλογος Αργολίδας ΦΟΙΝΙΞ, συνεχίζει να κάνει παραπάνω από αισθητή την παρουσία της Αργολίδας, στο άθλημα της Τοξοβολίας, σαρώνοντας εντυπώσεις, και μετάλλια, για άλλη μία φορά στη σειρά, και θέτοντας τα standards στην ανάπτυξη του αθλήματος πανελληνίως!

Με εννέα συμμετοχές, και κατακτώντας έξι μετάλλια και καλά πλασαρίσματα (!) (είχε 7 συμμετοχές και 5 μετάλλια στον αγώνα της 18/6/2017 !), γύρισε με πολλά χαμόγελα από έναν ακόμα πανελλήνιας εμβέλειας αγώνα, που διοργάνωσε εξαιρετικά και με επιτυχία, και σε έναν υπέροχο τοξοβολικά χώρο, ο Αθλητικός Όμιλος «Φαέθων» Βριλησσίων. 
Στην κατηγορία Κορασίδων, η Τσολάκου Αν. (απ'το Ναύπλιο), αν και ασθενής όλη την εβδομάδα, κατέλαβε την 2η θέση, με νέο ατομικό ρεκόρ στην απόσταση των 30μ, με την Δαμιανίδου Ολ. (απ'το Τολό), (αν και παγκορασίδα, δηλαδή να ανήκει σε μικρότερη κατηγορία!) να καταλαμβάνει στην κατηγορία αυτή την 3η θέση, επίσης με νέο ατομικό ρεκόρ και εξαιρετική εμφάνιση για την ηλικία της και τον χρόνο ενασχόλησής της με το άθλημα (2ος μόνον αγώνας της), αφήνοντας μεγάλες υποσχέσεις για το αθλητικό της μέλλον! 
Στην κατηγορία των Παμπαίδων Β', ο Γεραλόπουλος Δ. (απ'το Ναύπλιο), με νέο υψηλό ατομικό ρεκόρ, κατέλαβε την 3η θέση! Στην κατηγορία Παγκορασίδων, ο ΦΟΙΝΙΞ έκανε το hat-trick (!), με τις: Κοντοσταθάκου Στ. (απ'το Ναύπλιο), "χρυσή" με νέο ατομικό ρεκόρ, Ρετάλη Έ. (απ'το Ναύπλιο) “αργυρή” με νέο ατομικό ρεκόρ (μάλιστα οι δυό τους, είχαν τον δικό τους “αγώνα”, ο οποίος κρίθηκε με διαφορά μόλις 2 πόντων στους 720!), και Λαπίνσκι Λ. (απ'το Ναύπλιο) “χάλκινη” (η οποία ολοκλήρωσε όλο τον δεύτερο Γύρο τραυματισμένη και μετά την παροχή Α' Βοηθειών από τον γιατρό του αγώνα στο διάλειμμα ανάμεσα στους Γύρους)! 
Στην κατηγορία Εφήβων, Ο Αδάμης Γιώργος (από το Άστρος) κατέλαβε την 4η θέση, με νέο ατομικό ρεκόρ, και στην κατηγορία Γυναικών, η Τσολαρίδου Ε. (απ'το Τολό) κατέλαβε την 7η θέση με νέο ατομικό ρεκόρ! 

Στην κατηγορία Παμπαίδων, ο Πανουσάκης Σ. (απ'το Ναύπλιο) κατέλαβε την 7η θέση, επίσης με νέο ατομικό ρεκόρ!

Συγχαίρουμε ολόψυχα αθλητές, παιδιά και γονείς, που θέτουν τον αθλητισμό τόσο ψηλά στις προτεραιότητές τους, και εκπροσωπούν αθλητικά-αγωνιστικά την Αργολίδα, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ