ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ: Αγώνας Υπεραπόστασης 70χλμ. στη Β. Κυνουρία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:07:00 π.μ. |
 ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ: Αγώνας Υπεραπόστασης 70χλμ. στη Β. Κυνουρία
 Ο Αγώνας τρεξίματος Υπεραπόστασης 70χλμ. ο οποίος διεξάγεται ολόκληρος επί ασφάλτου θα γίνει το Σάββατο 15 Ιουλίου στην ευρύτερη περιοχή του Πάρνωνα, περνώντας από τα ωραιότερα χωριά της Βόρειας Κυνουρίας.

Η αφετηρία και η εκκίνηση του αγώνα είναι ο Άγιος Πέτρος Αρκαδίας – το διαμάντι του Πάρνωνα, και περνάει πλησίον της Καστάνιτσας, των Τσιντζίνων(Πολύδροσο), και μέσα από τα χωριά Βαμβακού, Βαρβίτσα, Καρυές(Αράχωβα), Βούρβουρα, δηλαδή καλύπτει ένα πολύ μεγάλο μέρος του Πάρνωνα και μερικών από τα πιο χαρακτηριστικά του χωριά!

Φέτος είναι η 4η διοργάνωση,και ο αγώνας γίνεται υπό την διοργάνωση του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, του Φορέα Διαχείρισης Όρους Παρνωνα και Υγροτόπου Μουστού, του Αθλητικού Συλλόγου Αγιου Πέτρου, της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Πέτρου, υπό την επίβλεψη του ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΤΙΚΗΣ, ως τεχνικός σύμβουλος του αγώνα!

Ο αγώνας θα διεξαχθεί φέτος στις 15 Ιουλίου, ημέρα Σάββατο και η έναρξη του είναι στις 10:00 το πρωί, από την Κεντρική Πλατεία Αγιου Πέτρου. Φέτος μπήκε εμβόλιμα και μια μικρότερη διαδρομή 37,5χλμ. για όσους δεν μπορούν να κάνουν την μεγάλη διαδρομή, και διεξάγεται στο ομορφότερο κομμάτι της μεγάλης διαδρομής.

Ο αγώνας αυτός λέγεται ΔΡΟΜΟΙ ΠΑΡΝΩΝΑ, αν και έχει επικρατήσει στους δρομείς να ονομάζεται ΗΜΙΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ! Οι συμμετοχές που αναμένεται να φτάσουν και οι 2 αγώνες, είναι περίπου 200!

ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ