Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Δυο Έλληνες αστυνομικοί έσωσαν την ζωή 8χρονης ρισκάροντας την ζωή τους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:49:00 π.μ. |
Δυο Έλληνες αστυνομικοί έσωσαν την ζωή 8χρονης ρισκάροντας την ζωή τους
 Ένας πατέρας ευχαριστεί δημόσια δυο άντρες της Ελληνικής αστυνομίας που έσωσαν την ζωή της 8χρονης κόρης του όταν το τζάμι της μπαλκονόπορτας έκοψε την μηριαία αρτηρία του παιδιού και θα πέθαινε από αιμορραγία. Συγκεκριμένα γράφει ο πατέρας: 

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους αστυνομικούς που έσωσαν την ζωή της 8χρονης κόρης μου το περασμένο Σάββατο 1/7/2017. Το παιδί μετά από κατάρρευση του τζαμιού της μπαλκονόπορτας έκοψε την ΜΗΡΙΑΙΑ αρτηρία και είχε πολλαπλά τραύματα με αποτέλεσμα να χάνει μεγάλη ποσότητα αίματος. Η ανταπόκριση των αστυνομικών στο κάλεσμα μας ηταν άμεση και φρόντισαν για την έγκαιρη προσέλευση του ασθενοφόρου αλλά και για τις πρώτες βοήθειες παρέχοντας μου γάζες και οτιδήποτε άλλο προκειμένου να σταματήσουμε την αιμορραγία σε ένα παιδί που είχε ασπρίσει και ηταν πνιγμένο στο αίμα. 

Επίσης φρόντισαν για την άμεση μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο «κόβοντας» την κυκλοφορία και βάζοντας τα σώματα τους ανάμεσα στα άλλα αυτοκίνητα και το ασθενοφόρο ενώ ήταν πάνω στις μηχανές ρισκάροντας την ζωη τους. ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΚΟΙΝΟΠΟΊΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ. 

Αφορά τους: 200Α υπαστυνόμος Κιούσης Παναγιώτης / Εφ. Ζάχος Ιωάννης 213-1 (ομάδα Αμαρουσίου ) Εφ.Συγγούνας / Εφ.Παχατουρίδης / Εφ.Κουτσιούκης / Εφ. Γκαβογιάννης. Και την συνοδεία των περιπολικών άμεσης δράσης Β-5-2 και Β-3-5.

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ