ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Ψήφισμα του Δ.Σ. Άργους Μυκηνών και μήνυμα του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου για το θάνατο του Δημήτρη Παπανικολάου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:23:00 μ.μ. |
Ψήφισμα του Δ.Σ. Άργους Μυκηνών και μήνυμα του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου για το θάνατο του Δημήτρη Παπανικολάου
  Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος βρίσκεται από χθες Κυριακή εκτός Αργολίδας για ανειλημμένη προ πολλών ημερών υποχρέωση του δήμου μας. Αμέσως μόλις έμαθε το δυσάρεστο νέο επικοινώνησε με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Άργους Μυκηνών ζητώντας την έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου για την έκδοση ψηφίσματος και συντόνισε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες.

Απέστειλε δε τον ακόλουθο ύστατο χαιρετισμό:

«Ενώνω αυτή την ώρα τη θλίψη μου μαζί με όλους εσάς σε αυτό το τελευταίο αντίο σε ένα ΜΕΓΑΛΟ άνδρα και λυπάμαι ειλικρινά που αυτή την ώρα βρίσκομαι σε για ανειλημμένη προ πολλών ημερών υποχρέωση του δήμου μας πολύ μακριά. Επιθυμούσα ειλικρινά αυτή την ώρα να είμαι εκεί και να προσευχηθώ μαζί σας.

Το Άργος σήμερα αποχαιρετά για την τελευταία του κατοικία τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομα του ως Δήμαρχος με σειρά έργων που έκαναν σαφώς καλύτερη τη ζωή των δημοτών που υπηρέτησε για 12 χρόνια.

Το Άργος αποχαιρετά με μεσίστιες τις σημαίες του έναν ευπατρίδη δήμαρχο που στις εκλογικές μάχες μας δίδαξε ήθος και στις διεκδικήσεις για τον τόπο τον αγώνα για το περισσότερο και το καλύτερο.

Αντίο Δήμαρχε ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών
Δημήτρης Καμπόσος».

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους- Μυκηνών, κατά την έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του της 3ης Ιουλίου 2017, μετά από εισήγηση του κ. Δημάρχου Άργους – Μυκηνών κ. Δημητρίου Καμπόσου, εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΑ το παρακάτω ψήφισμα, σε ένδειξη πένθους για τον αδόκητο θάνατο του πρώην Δημάρχου Άργους Δημήτρη Παπανικολάου και ελάχιστου φόρου τιμής προς το πρόσωπο του εκλιπόντος:

«ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να αποτίσει τον απαιτούμενο φόρο τιμής στον εκλιπόντα ευπατρίδη πρώην Δήμαρχο Άργους Δημήτρη Παπανικολάου και να αποδώσει την πρέπουσα τιμή σε αυτόν, που υπηρέτησε τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Δήμαρχος επί τρείς συναπτές τετραετίες και διακρίθηκε για την άρτια κατάρτισή του, την εργατικότητα, την ευσυνειδησία, την εντιμότητα, το ήθος και την ηπιότητα του χαρακτήρα του, αλλά και το πάθος του για την πρόοδο του τόπου μας και την εκτέλεση μεγάλων έργων που αναβάθμισαν την πόλη του Άργους και την ποιότητα ζωής των δημοτών μας,

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

· Να εκφράσει την βαθιά του θλίψη, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την συμπάθειά του προς την οικογένεια του εκλιπόντος, πρώην Δημάρχου Άργους, Δημήτρη Παπανικολάου.

· Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή τόσο στην παρούσα έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και στην αμέσως επόμενη τακτική συνεδρίασή του.

· Να κηρυχθεί τριήμερο πένθος του Δήμου μας από σήμερα.

· Να κυματίσουν μεσίστιες οι σημαίες σε όλα τα Δημοτικά Καταστήματα και κτίρια του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

· Να ονομαστεί κεντρική οδός του νότιου τμήματος της πόλης μας σε οδό «ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ».

· Να παραμείνουν κλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου Άργους – Μυκηνών από ώρα 12η μεσημβρινή κατά την ημέρα της εξοδίου ακολουθίας σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής προς τον εκλιπόντα.

· Να κατατεθεί στην μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου.

· Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος και να ακολουθήσει την επικήδειο πομπή.

· Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος.

· Να αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας και τέλος

· Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.


Αφού συντάχθηκε το παρόν ψήφισμα υπογράφεται ως ακολούθως:

Ο Δήμαρχος                      Ο Πρόεδρος Τα Μέλη»
Δ.Καμπόσος                               Κ.Μπέγκος


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ