ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:10:00 μ.μ. |
Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Την Στουτγκάρδη που επανήλθε στην μεγάλη κατηγορία της Γερμανίας, αντιμετωπίζει, αύριο, Σάββατο, στις 4.30 το μεσημέρι, στην Αυστρία, ο Αστέρας Τρίπολης στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι επί Αυστριακού εδάφους.

* Για τις 4 Αυγούστου λέγεται ότι είναι να γίνει η «πρώτη» της Σπάρτης εν’ όψει της νέας χρονιάς.

* Σιγά-σιγά, οι περισσότερες ομάδες της Γ Εθνικής Κατηγορίας ξεκινούν την προετοιμασία τους. Ήδη, κάποιες άρχισαν.


* Μετά από…παύση ενός χρόνου, ο Ποσειδώνας Λουτρακίου στο χάντμπολ ανδρών, επανέρχεται στα εθνικά πρωταθλήματα. Φαίνεται έτοιμος να συμμετάσχει στην Α2 των ανδρών.

* Κλιματισμό θα αποκτήσει άμεσα το κλειστό γυμναστήριο της Νέας ΚίουΑργολίδας. Ήδη τα έργα τοποθέτησης ξεκίνησαν. Στο γήπεδο αυτό, αγωνίζεται ο Διομήδης Άργους στο χάντμπολ ανδρών.

* Από 31 Ιουλίου έως και 11 Αυγούστου θα διεξαχθεί στη Νέα Κίο Αργολίδας, καμπ μπιτς βόλει.

* Συμβολικός αγώνας δρόμου θα διεξαχθεί στο Παυλοπέτρι Νεάπολης Λακωνίας, την Κυριακή, 30 Ιουλίου, στις 7 το απόγευμα, στο πλαίσιο διήμερων εκδηλώσεων για την… βυθισμένη πολιτεία.

* Στην τελική ευθεία εισέρχεται στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας, το τουρνουά μπιτς σόκερ, που διοργανώνει ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας και το Λιμενικό Ταμείο.

* Η 31η Διεθνής Αθλητική Συνάντηση Στίβου Ελλάδας-Κύπρου, στο στίβο, θα διεξαχθεί στη Σπάρτη, 2 και 3 Αυγούστου. Οι αγώνες θα γίνουν στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Θα αρχίζουν στις 9 το πρωί και στις 4 το απόγευμα.

* Οι 8οι λαικοί αγώνες βουνού στα «μονοπάτια των Αρκάδων Ποιμένων», θα γίνουν στο χωριό Βαλτεσινίκο Γορτυνίας, στις 10 Σεπτεμβρίου.

* Ο Σύλλογος Μάνεσι Μεσσηνίας και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, οργανώνουν τον 10ο αγώνα δρόμου «Δαικλής», το Σάββατο, 29 Ιουλίου, στις 7 το απόγευμα. Τον αγώνα στηρίζει φυσικά και ο Δήμος Μεσσήνης.

* Αγώνας δεξιοτεχνίας αυτοκινήτων πρόκειται να γίνει στο λιμάνι του Κιάτου Κορινθίας, αύριο, Σάββατο, 29 Ιουλίου, στις 5 το απόγευμα.

* Στην Β Εθνική του μπάσκετ ανδρών ανέβηκε ο ΚΑΟ Κορίνθου. Προπονητής είναι ο Τάσος Νικητόπουλος.

* Επιτυχημένο ήταν το πρόσφατα καμπ προετοιμασίας της προεθνικής παμπαίδων στο βόλει που έγινε στη Σπάρτη.

* Το 2ο Λακωνία Σάμερ Μπάσκετ θα γίνει 5 με 12 Αυγούστου. στους Μολάους Λακωνίας.

* Στις 30 Ιουλίου θα γίνει στην Βαμβακού Λακωνίας, το Κρος Τσάλετζ, 4 χλμ.

* Σήμερα το βράδυ, θα γίνει στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας, ο 1ος βραδινός αγώνας δρόμου, 5 χλμ. για να τιμηθεί η μνήμη του Μίνωα Κυριακού. Θα γίνει και αγώνας για παιδιά, ενώ θα ακολουθήσει ένα μεγάλο νυχτερινό πάρτι.

* Παρελθόν αποτελεί για τον Αρκαδικό ο προπονητής Γιάννης Διαμαντάκος. Θα συνεχίσει στο προπονητικό επιτελείο του Φάρου Κερατσινίου που είναι να παίξει στην Α1 μέσω συγχώνευσης.

* Διεξάγεται το διήμερο που μας έρχεται στη Λάρισα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου για νέες και νέους. Μετέχουν φυσικά και αθλητές από διάφορα σωματεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου.

* Στη συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου, στο στίβο και στις κατηγορίες των παίδων και των κορασίδων, που θα γίνει Τετάρτη και Πέμπτη στη Σπάρτη, θα λάβουν μέρος και παιδιά από Αρκαδικά σωματεία στίβου.

* Τουρνουά μπάσκετ «3 με 3» θα γίνει στα Κούτρουφα Αρκαδίας, από 31 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου.

* Ο Αντώνης Αναστόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του δ.σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

* Νέα έργα βελτίωσης του γηπέδου της Νεστάνης Αρκαδίας θα γίνουν σύντομα, κατόπιν απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ