ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στο Ναύπλιο τραγουδάει τον έρωτα και παρουσιάζει το νέο του βιβλίο για παιδιά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:38:00 π.μ. | |
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στο Ναύπλιο τραγουδάει τον έρωτα και παρουσιάζει το νέο του βιβλίο για παιδιά
 Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΝΘΟΣ υποδέχεται την Πέμπτη 20 Ιουλίου στις 9.30μμ στο ΦΟΥΓΑΡΟ τον Λουδοβίκο των Ανωγείων στο Αίθριο 1 για μια μεγάλη συναυλία με τίτλο «Γροικήσετε τον Έρωντα»!


Ο σπουδαίος ερμηνευτής από τα Ανώγεια της Κρήτης, μαζί με την τετραμελή ορχήστρα του, θα μας τραγουδήσει κομμάτια από το αριστούργημα της Κρητικής λογοτεχνίας, τον έρωτα του Ερωτόκριτου και της Αρετούσας, και άλλες επιτυχίες του, σ' ένα δίωρο μουσικό πρόγραμμα που θα μας ταξιδέψει στη μαγεία των λυρικών μελωδιών και των ιστοριών του!

Τον συνοδεύουν οι
Αλίκη Ζωγράφου φωνή
Αντώνης Μυτακίδης κιθάρα
Γιώργης Κοντογιάννης λύρα-κρουστά
Μανόλης Μπαρδάνης φυσαρμόνικα-αφήγηση

είσοδος ελεύθερη

πληροφορίες info@fougaro-library.gr | 2752047380


O Λουδοβίκος των Ανωγείων παρουσιάζει το βιβλίο του!

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων πριν τη συναυλία του στο Αίθριο 1, παρουσιάζει την Πέμπτη 20 Ιουλίου στις 8μμ στη Νέα Βιβλιοθήκη το νέο του βιβλίο για παιδιά όλων των ηλικιών, «Το μυρμήγκι και η πεταλούδα» (εκδόσεις Σαββάλας).

Όταν το μυρμήγκι συνάντησε την πεταλούδα με τα ολομέταξα φτερά, η ζωή του άλλαξε για πάντα. Από την επόμενη στιγμή άρχισε να ονειρεύεται ουρανό. Ένας άγγελος του δίνει την ευκαιρία να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Το μυρμήγκι όμως διστάζει. Το σώμα του είναι πλασμένο για τη γη, μα η ψυχή του το καλεί να πετάξει. Τι θα αποφασίσει τελικά το μυρμήγκι;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ