ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Τα νέα διαρκείας του Οίακα Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:01:00 μ.μ. |
Τα νέα διαρκείας του Οίακα Ναυπλίου
 Ο Οίαξ Ναυπλίου επέστρεψε στις εθνικές κατηγορίες και στη νέα προσπάθειά του στη Γ’ Εθνική θέλει να έχει στο πλευρό του και τους φιλάθλους του.

Τα εισιτήρια διαρκείας αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 ανακοινώθηκε πως τιμώνται προς τριάντα ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι, που θα ήθελαν να κλείσουν μόνιμη θέση στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου, αρκεί να έρθουν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ώστε να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή τους.

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Ο. Οίαξ Ναυπλίου ανακοινώνει ότι τίθενται σε διάθεση για τους φιλάθλους και τους φίλους της ομάδας οι κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Η τιμή διάθεσης της κάρτας ορίζεται στην προνομιακή τιμή των 30€ προσφέροντας πλήθος παροχών και προνομίων στους κατόχους της, τα οποία και θα ανακοινωθούν με νεότερο δελτίο τύπου. Καλούμε όλους τους φιλάθλους να σταθούν δίπλα στην ομάδα μας, στηρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογός μας στην Γ’ Εθνική.

Προσκαλούμε τον φίλαθλο κόσμο να ενταχθεί στην οικογένεια του Οίακα και να γεμίσει το Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου, βοηθώντας τους αθλητές μας να έχουν μία καλή αγωνιστική σεζόν. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την προμήθειά της, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του Δ.Σ. στα τηλέφωνα: 6987033094 – 6977996233 – 6944201397. Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ