ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Ο Χορευτικός Σύλλογος Αργολίδας του Δήμου Επιδαύρου σε διήμερο φεστιβάλ στην Κρήτη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:16:00 μ.μ. | | |
Ο Χορευτικός Σύλλογος Αργολίδας του Δήμου Επιδαύρου σε διήμερο φεστιβάλ στην Κρήτη
 Ο Δήμος Αποκορώνου με την ευγενική συνεργασία χορευτικών συλλόγων διοργανώνει ένα διήμερο φεστιβάλ με , τον Παραδοσιακό Σύλλογο «Ο Χαρίλαος » και φορείς των Καλυβών , στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017 .

To 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Καλύβες του Νομού Χανίων στις 12 & 13 Ιουλίου με Δήμαρχο Αποκορώνου τον Κο. Χαράλαμπο Κουκιανάκη και την Αντιδήμαρχο Αργυρώ Μπενάκη, υπεύθυνη των πολιτιστικών δραστηριοτήτων.
Είχε την ιδιαίτερη τιμή να συμμετέχει στο 3ο Φεστιβάλ ανάμεσα σε τοπικούς Κρητικούς Συλλόγους της περιοχής των Χανίων την Τετάρτη 12 Ιουλίου στις Καλύβες, σε ένα όμορφο ψαροχώρι με ένα καλοκαιρινό σκηνικό τοπίο δίπλα στο κύμα. 
Σαν φιλοξενούμενοι της βραδιάς, οι χορευτές του Συλλόγου μας, μας μετέφεραν το ήφος και το ήθος με χορούς της Αργολίδας με κέφι, μεράκι και αγάπη για τους χορούς του τόπου μας. Η βραδιά τελείωσε με Κρητικούς χορούς όπου και πήραν μέρος όλοι οι σύλλογοι της βραδιάς με τον Κρητικό παραδοσιακό Λυράρη Ανδρέα Λιλικάκη.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Χορευτική Ομάδα του Συλλόγου μας που κάθε χρόνο πραγματοποιεί ένα τόσο μεγάλο ταξίδι χωρίς να υπολογίζει τα έξοδα, για να βρίσκετε κοντά σε αγαπημένους φίλους όπως και τον Δήμο Αποκορώνου για την όμορφη φιλοξενία.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ