ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Πέταξαν ψηλά οι "Ιπτάμενοι" στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:04:00 μ.μ. |
Πέταξαν ψηλά οι "Ιπτάμενοι" στο Άργος
 Ο αθλητικός – πολιτιστικός σύλλογος Αργολίδας «ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ», έκλεισε μια επιτυχημένη χειμερινή περίοδο με μια φαντασμαγορική εναέρια παράσταση που πραγματοποιήθηκε στο Άργος την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017.

Οι μικροί και οι μεγάλοι «Ιπτάμενοι», μάγεψαν για ακόμη μια φορά και καθήλωσαν το κοινό με την εναέρια παράστασή τους και τις με εναέριες ακροβατικές χορογραφίες. Οι Ιπτάμενοι εκτός από μεταφορικά «πέταξαν» και κυριολεκτικά, παρουσιάζοντας μια εντυπωσιακή και εξαιρετική παράσταση για την περιοχή μας και όχι μόνο. 
Στην πανέμορφη πλατεία της πόλης του Άργους, τα παιδιά, τα «πιο μεγάλα παιδιά», η μουσική, τα φώτα, το σκηνικό και οι καταπληκτικές εναέριες χορογραφίες στα πανιά, με την αμέριστη συμπαράσταση του ιδιαίτερα ζωηρού και θερμού κοινού, απέδειξαν ότι όλοι μας έχουμε ανάγκη για πρωτότυπες και διαφορετικές παραστάσεις.

Οι «ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ» ανανεώνουν το εναέριο ραντεβού τους για το φθινόπωρο και υπόσχονται ότι θα πετάξουν ακόμα πιο ψηλά! Συνεχίζουν τις εναέριες εμφανίσεις τους και σας προσκαλούν όλους να απολαύσετε ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό θέαμα! Παράλληλα συνεχίζουν τις κολυμβητικές τους δράσεις και επιτυχίες στο κολυμβητήριο Ναυπλίου!
Ευχαριστούμε την ικανότατη προπονήτρια Κατερίνα Δημακοπούλου καθώς και όλους τους Ιπτάμενους αθλητές και τις αθλήτριες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην φαντασμαγορική αυτή παράσταση.

Ευχαριστούμε το Δήμο Άργους – Μυκηνών, αρωγό πάντα σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούμε στην περιοχή μας καθώς και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑΜ κ. Πέτρο Διολίτση για την συνεργασία και την πολύτιμη βοήθεια του.
Ευχαριστούμε όλους όσοι παρευρέθηκαν στην Ιπτάμενοι γιορτή μας και καταχειροκρότησαν τα Ιπτάμενα αστέρια μας!

Σας ευχαριστούμε όλους!!!

Υποσχόμαστε ότι όλοι μαζί θα πετάξουμε ακόμα πιο ψηλά…

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ