ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Τρείς πυροσβέστες τραυματίες σε πυρκαγιά κοντά στο Ζευγολατιό Κορινθίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:29:00 μ.μ. | |
Τρείς πυροσβέστες τραυματίες σε πυρκαγιά κοντά στο Ζευγολατιό Κορινθίας
Τρείς πυροσβέστες τραυματίστηκαν κατά την προσπάθεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη σε δύσβατη περιοχή στους Αγίους Αποστόλους κοντά στο Ζευγολατιό Κορινθίας και καίει δασική έκταση.

Λόγω αδυναμίας προσέγγισης των πυροσβεστικών οχημάτων, επιστρατεύτηκε ένα τρακτέρ με ρυμούλκα και ανέβηκαν πίσω στην ρυμούλκα 5 πυροσβέστες για να μπορέσουν να προσεγγίσουν το σημείο και να ενισχύσουν τους συναδέλφους του στο πεζοπόρο τμήμα.

Κάποια στιγμή όμως η ρυμούλκα δεν πάτησε καλά, ανατράπηκε και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις από τους πέντε πυροσβέστες, ο ένας πιο σοβαρά μάλιστα και ο αγρότης που τους μετέφερε στο σημείο.

Οι τρεις τραυματισμένοι άντρες της Πυροσβεστικής και ο αγρότης μεταφέρθηκαν αρχικά στο Νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ δόθηκε εντολή να τεθεί σε ετοιμότητα το ελικόπτερο Super Puma της Πυροσβεστικής, το οποίο μεταφέρει τον έναν από τους τρεις πυροσβέστες στο 251 ΓΝΑ για καλύτερη νοσηλεία.

Όλοι οι τραυματίες φέρουν κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματός του. Καθ’ οδόν για το νοσοκομείο της Κορίνθου βρίσκεται και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ