Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

Αθλητές και από την Αργολίδα έτρεξαν "Με θέα το Αιγαίο"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:03:00 π.μ. |
Αθλητές και από την Αργολίδα έτρεξαν "Με θέα το Αιγαίο"
Με μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή ο αγώνας δρόμου ‘Με θέα το Αιγαίο’ συνολικής απόστασης 9.2 χμλ.

Ο καλοκαιρινός αυτός λαϊκός αγώνας, ο οποίος πραγματοποιείται κάθε χρόνο στα πλαίσια του πολιτιστικού φεστιβάλ ‘Με θέα το Αιγαίο’ που διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας και την υποστήριξη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, έχει καθιερωθεί στους δρομείς της Θεσσαλίας κυρίως, αφού αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να συνδυαστεί το πρωινό τρέξιμο δίπλα στη θάλασσα, με την κυριακάτικη εκδρομή.

Φέτος μάλιστα ο αγώνας είχε ρεκόρ συμμετοχών αφού περισσότεροι από 220 αθλητές συμμετείχαν στον αγώνα, ενώ συμμετείχαν αθλητές από αρκετά μέρη της Ελλάδας, όπως Αργολίδα, Κατερίνη, Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Κοζάνη, Γιαννιτσά, Θεσσαλονίκη και Λαμία.

Στους άντρες νικητής του αγώνα ήταν ο Αργυρούλης Γιάννης, δεύτερος ο Καραζήσης Χρήστος και τρίτος ο Παπαθανασίου Λευτέρης. Ενώ στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Νασίκα Νατάσα, δεύτερη η Χαροκόπου Ευανθία και τρίτη η Μπατσίκα Βασιλική.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ