ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Επέστρεψε στον Διομήδη ο Τζούρο Μούγιτς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:53:00 π.μ. | |
Επέστρεψε στον Διομήδη ο Τζούρο Μούγιτς
 Μετά από ένα χρόνο απουσίας του από τους Λύκους, καθώς αγωνίστηκε στο Σεριφάτο Αιγίου και στον Πανελλήνιο, το δικό μας «παιδί», ο Τζούρο Μούγιτς, επιστρέφει στην αγέλη των Λύκων και θα ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ της ομάδας. Ο ταλαντούχος Τζούρο, με τα πλούσια σωματικά προσόντα και το ταλέντο του ανυπομονεί να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Διομήδη και να δώσει τον καλύτερο εαυτό του τη φετινή σεζόν.

Ο Τζούρο Μούγιτς δήλωσε : «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο «σπίτι» μου, καθώς η ομάδα του Διομήδη είναι η οικογένειά μου. Είχα και έχω πολύ καλές σχέσεις με τη Διοίκηση και όλον το χρόνο που έλειπα ήμασταν σε επαφή, οπότε ήταν θέμα χρόνου να επιστρέψω. Γυρίζω σε ένα περιβάλλον που το γνωρίζω πολύ καλά και δεν θα χρειαστώ χρόνο προσαρμογής. 

Ο Διομήδης, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θέλει να πρωταγωνιστήσει και ο γυρισμός μου έχει να κάνει με ακριβώς αυτό το πράγμα, να βοηθήσω όσο μπορώ σε αυτό το δύσκολο έργο. Δεν χρειάζεται να πω ότι θα δώσω το 100% του εαυτού μου, είναι αυτονόητο, παίζω πάντα με την ψυχή μου και δίνω τα πάντα στο γήπεδο. 

Περιμένω πως και πως να φορέσω και πάλι τη φανέλα του Διομήδη και να μπω στα γήπεδα. Όσον αφορά τον καινούργιο μου προπονητή, τον ξέρω αρκετά καλά, αφού έχουμε υπάρξει και συμπαίκτες στο παρελθόν και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία. Έχω να μάθω και άλλα από τον Κώστα Δεληγιάννη. Τέλος, θα ήθελα να πω στον κόσμο και τους φίλους της ομάδας ότι φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, έχουμε ανάγκη την παρουσία τους και την βοήθειά τους στο γήπεδο».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ