ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Οπαδοί του Ολυμπιακού αποθεώνουν τη μεταγραφή Ταχτσίδη στην ομάδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:52:00 π.μ. |
Οπαδοί του Ολυμπιακού αποθεώνουν τη μεταγραφή Ταχτσίδη στην ομάδα
 Η μεταγραφή του Παναγιώτη Ταχτσίδη στον Ολυμπιακό αιφνιδίασε τους πάντες. Και αυτό γιατί το όνομα του 26χρονου διεθνούς, Έλληνα μέσου δεν είχε απασχολήσει την επικαιρότητα. Είχε ακουστεί και πέρσι για τους Πειραιώτες, φέτος όμως δεν είχε γίνει κάποια αναφορά περί αναθέρμανσης του ενδιαφέροντος.


Ο παίκτης ανακοινώθηκε και επίσημα από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ομάδας έπεσαν τα πρώτα σχόλια των οπαδών για την τελευταία κίνηση του συλλόγου. Μερικά εκ των θετικών μηνυμάτων είναι σχεδόν αποθεωτικά.
Ιδιαίτερα από συμπατριώτες του Ναυπλιώτη χαφ, οι οποίοι αποκαλύπτουν μερικές λεπτομέρειες της προσωπικης, ζωής του. Για παράδειγμα, οπαδός του Ολυμπιακού κάνει λόγο για σχέση του Ταχτσίδη με τη Θύρα 7. Έτεροι επισημαίνουν το γεγονός, ότι ο ποδοσφαιριστής που έχει μεγάλες παραστάσεις από το ιταλικό πρωτάθλημα έρχεται σε πολύ καλή ηλικία στους πρωταθλητές Ελλάδας. 
Διαβάστε μερικά που συγκεντρώσαμε:

- Το ξερουμε τον εχω στο μανατζερ
- παιδιά και γαυρος από κούνια σας λέω... Ρωτήστε και την θύρα 7 Ναυπλίου. Παναγιώτη κλείσε τα αυτιά σου και ματωσε την φανέλα. Μια χαρά κίνηση έγινε μετά από καιρό στην ομάδα.
-Χαμογελαστος, τρεχαντηρι και νεος οικογενειαρχης. Θα φαει σιδερα, οσο παιξει, και θα καταπιειτε την μεγαλη γλωσσα σας
- Μια χαρά προσθήκη. Ελληνας σε καλή ηλικία και με παραστάσεις από το εξωτερικό. Τι άλλο θέλουμε δηλαδή και κάποιο τον σνομπαρουν. Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι όποιος πρώην της αεκ έρχεται ολυμπιακό κάνει πολύ καλές σεζόν (τζιμπουρ, Μανώλας,οκας, Γεωργάτος)
- Δεν με νοιάζει τι ομάδα είναι το θέμα είναι ότι βελτιώθηκε πολύ στην Ιταλία και φαίνεται και από την παρουσία του στην Εθνική αυτό. Είχε και καλά στοιχεία όπως μακρυνή μπαλιά και καλό σουτ είναι και Ελληνας μπράβο πολύ καλή μεταγραφή
- Είπαμε πολλά γκρινιαξαμε .Τέλος.Καιρός να δείξουμε στον καινούργιο παίχτη της ομάδας τον καλό γαύρικο χαρακτηραμας .Παναγιώτη καλός όρισες στον Ολυμπιακό.Βαλε τα δυνατασου γιατί έχει βαρεία φανέλλα .Και να θυμασε ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν είναι αχάριστος .Αμα βάλεις τα δυνατασου σου θα σε λατρεύει σαν θεό.Καλή τύχη.
- Παιδιά πάνω από όλα είναι Έλληνας και καλός παίχτης. Το θέμα είναι να τον βάζει ο προπονητής να μην φάει κόλλημα με 11 παίχτες. Τα τελευταία χρόνια έχουν έρθει έλληνες παιχτουρες και δεν πήραν μία ευκαιρία!!!
- 26 χρονων με 175 συμμετοχες σε serie a...τα λογια ειναι περιττα...ισως η καλυτερη μεταγραφη του ολυμπιακου τα τελευταια 3 χρονια !!!
- Γαύρος μεχρι κόκκαλο ο Πάνος. Καλη επιτυχία συμπατριώτη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ